Ballilokumumalis Kızlar gecelik iç çamaşırı falan almak istiyorum online alışverişle ancak kapida ödemesi olan bir güvenilir site istiyorum varmı sizin bir öneriniz tabi birazda ucuz olsa fena olmaz şimdiden tesekkurler😊
annesininaslani Dnz355 internetten sütyen alırken belirli bir ölçüye göre mi alıyorsunuz ya da hiç bu siteden aldınız mı malum kalıplar değişiyor
Ballilokumumalis Dnz355 birde canim güvenilir demi üye olmadan alışveriş yapılmıyor orda sizde üye olarakmi yaptınız acaba
Dnz355 annesininaslani genelde kendi beslemenizi almanız yeterli okuyo boş kao sutyenlwrde sorun yaşamadım hiç
ALPASLANINannesi Avrupa networking kendiniz uye olup siparis verirseniz daha uygun oluyor kapida odeme de var ben oradan aliyorum cok da guzel urunleri
Ballilokumumalis ALPASLANINannesi anladım canım sagolasin üye ol yazıyor orda zaten üye olmadan sipariş almıyor da bir sorayim dedim yinede üye olayım ozaman öyle vereyim cunku o siteyi ilk duydum tedirginn oldum biraz
ALPASLANINannesi Ballilokumumalis guvenilir ben kullaniyorum uyguna da geliyor cok guzel seyler de var