Sevdakaya Sezeryan doğum sonrası ne kadr süre sonra korse kullandınız. Önerdiğini korse var mıdır kızlar
Ssultannn Sevdakaya bir hafta sonra korse tayt ve külot korse kullandım korse tayt emba korseden etkisinide gördüm canım
Nrgs Sevdakaya doktorum hastaneden çıkarken istersen korse kullanabilirsin demişti O gün eşimi e bebekten owli korse almaya göndermiştim kalmamış o da medikalden normal cırt cırtlı korse almış iyi ki de almış aynı işi yaptı zaten eskiler de çarşafla sararmış amaç göbeği sıkıştırmak 😁
Meva_ Sevdakaya doğumdan çıktığımda yürümeye başladığımda taktılar, ilk 15 gün, sonra çıkarttık doktor kasların tembelliğe alışır dedi. Standart karın korsesi medikallerden almıştım.1 beden küçük aldrmisti
Cennetkusum Ssultannn merhaba bende 5 ay oldu dogum yapali karnim acıyor diye kullanmadim korse. göbeğim de hic yoktu … 4. Aydan sonra bi anda kilo almaya başladım göbeğim var suan acaba korse alıp kullansam faydasını görür müyüm bende
kahvekokusuu tuba4 meraba bende owli almayi düşünüyorum ama kullanimi rahat mi disari cikarken de kullanabiliyormusunuz internetten baktim da sanki kalin gibi üstüne pantolon giyip cikilabilir mi mesela
Nrgs Sevdakaya inanın hiç hatırlamıyorum ama küçük almış olabilir gerçi aynı beden bile olsa ayarlanabilir olduğu için yavaş yavaş küçültmüştüm
Ssultannn Cennetkusum canım normal korse etki eder mi bilmiyorum ama bu terleten bele sarılan korseler var markasını şuan hatırlayamadım ondan fayda görürsün diye düşünüyorum