Efee_sevim Kızlar oğlum 4,5 aylık kulakları çok kepçeleşti napıcam akıl verin çok üzülüyorum otostick baby kulak bantı var netten araştırdım kullanan varmı bikaç şikayet var yapışmıyor diye hemde pahalı ama parasına bakmadan alıcam yeterki düzelceğini bilsem
Zeynebsmom Efee_sevim kızım kepçe hafiften, ama saçları uzadı kendisi büyüdü kapandı gitti benim erkek kardeşim çok kepçeydi büyüyünce kulakları küçük kaldı resmen üzülmenize değmez:))
Goktugmom_ Efee_sevim kusura bakma canım düzelmez yigenimden biliyorum benim 2 kızım var 40 Kı cıkana kadar sıklıkla şapka takar ve emzirirken kulağını katlamamaya çalışırdım şimdi hiç kulakları kepce vs degil
biravucmutluluk Efee_sevim su an benim oglumun da oyle kepcelesmeye basladi ve ailede kepce kulak hic yok 3 aylik henuz endiselendim ama doktor kafa yapısı sekillendikce belli olur sadece uyurken bukulmemesine dikkat edebilirsin dedi bence bekleyin bisey yapmadan cünkü cok fazla sekilleniyorlar buyudukce
Mervemerveesk Efee_sevim benim de kulaklarım kepçedir biraz ama şu an hiç umrumda değil gayet mutluyum onlarla. Ancak ilkokulda ne yaşadığımı ben bilirim. Benimle kepçe diye alay ettiklerini ve ne kadar ne kadar üzüldüğümü. Aslında hiç önemli bir şey değilken, çocuklar arasında birbirini üzmek için kullanılıyor ne yazık ki. Çocuklar çok acımasız oluyorlar bazen birbirlerine. Çok ufak operasyonlar oluyor artık çok kolay düzeltiyorlar. Çok kafanıza takmayın derim, büyüyünce minik bir operasyonla düzeltilir en fazla
Efee_sevim Pelininci bende bandana takıyorum ama sıcakta istemiyor gece bnde gece takıyorum bu sefer kayıyo
Neslihanysldl Böyle seyler bazen genetik oluyor malesef. Doğru yatırdığınıza yeteri kadar saç bandı şapka vsvs kullanıp desteklediğinize eminseniz,yapacak bir şey yok,büyüdükçe düzelebiliyor,ki böyle seyler cok zor şeyler değil. küçük bir operasyonla halloluyor
Neslihanysldl Efee_sevim benim oglumda 2.3. Ay kepçeleşmeye başlamıştı,çok korkmuştum ama düzeldi kendiliğinden,gelişme aşamasında öyle görünüyor olabiliyor
Edaaa21- biravucmutluluk bizimkininde katlandı düzeltiyorum yine aynı yaptı şuan biraz kepçe yaşına giricek cuma günü 😔
biravucmutluluk Edaaa21- eger genetik degilse duzelir diye dusunuyorum ama uyurken surekli kontrol etmek gerekiyor yine de olacagı varsa da oluyor napalım sagliklari yerinde olsun da önemli olan o 🥰
biravucmutluluk Edaaa21- masallahh cok tatliii🥰🤩🤩 cok fazla da degil saclarla kapanir zaten olsa bile sagligi bir de hep keyfi olsun 💕💕