Haticebubekir Kızlar 2 aylık bebeğim burnu tıkalı serumfizyolojık kullanıyorum cok da faydalı oldugunu görmedim gerçi yenidoğanlardq tıkanıklık normalmış ama can dayanmıyor zorluk çektiklerini görünce.Bir sitede tülbent içine soğanı 4 e bölüp koyun başucuna diyor deneyenınız var mı acaba nasıl oluyor faydasını gördünüz mü soğanın
MucizemGeldi Haticebubekir bizde de var dörde böldum karanfil var ustunde ilk koydugum da sogan kokusu oluyor ama ertesi gun kokuyu almiyorum biz bile burnumuz tikali uyanmiyoruz faydasini gorduk yani
Deletedmom117 Haticebubekir ben yaptım aynı zamanda ketılda su kaynattım buharı odada nem yaptı çok etkili sizde yapın
Yaseminsura Bizde de şuanda soğan mevcut babamız rahatsız ama gerçekten işe yarıyor 😎 tülbente koymadım ben direk alt değiştirme yerine koydum zaten tüm koku odaya yayılıyor
Zeynepkalem Bende çok duydum benımde bebegım iki aylık oldu bugun bende deneyecegım bebegımın hafıf hırıltısı var ve burnu tıkalı doktoru normal dedi bebişlerin genelınde oluyor dedı ama malesef bende üzülüyorum peki karanfil koymasakta etkisini gösterir mi ve kaç günde erkısini gördünüz?
Haticebubekir Zeynepkalem galıba karanfılı soganın kokusunu bastırsın dıye koyuyorlar,soganı duymustum ama karanfılı hıc duymadım
Haticebubekir Zeynepkalem gece 3e kadar hersey cok guzeldı işe yaradı derken 3den sonra bebegım yıne hıc uyuyamadı :( yanı etmedı maalesef bugun sterımar solusyon alıcam Peki sizde fayda ettımı?
Sedefmina Ben denedim bebeğim bi yaşına girecek ilk kez hiç uyanmadı sabaha kadar. Mucize gibi birşey kesinlikle işe yarıyor deneyin 🙃🙃🙃