Lidya34 Ben tatile giderken yanımda küçük türk kahvesi mak. götürdüm. Odada içme suyundan kaynar su hazırlıyordum ( suluğunu vs. yıkamak amaçlı) Yanıma ayrıca 1 lt lik termos almıştım. Yogurt için de küçük kavanozlar aldım yanıma. İhtiyaç halinde kullanırım diye. Onun dışında blw usulü yaptığım için otelde sabah kahvaltısını güzelce yaptırıyordum. Ve yanıma meyvesini alıyordum. Zaten 7 aylık bebek ek gıdası miktar olarak çok çok az. Buharda pişmiş sebzeler oluyor otellerde garnitür gibi onlardan yediriyordum. Sadece önlem olarak hiç tattırmadığınız şeyleri yedirmeyin tatilde alerji riskiyle ugrasmamıs olursunuz. Kullan at önlükler çok kullanıslı oluyor. Yogurt için ayrıca termal çanta almıştım ben soguk dursun diye bir de jel buzlar veya buz aküsü 1 adet( aksam otelde buzluga rica edip koydurursunuz sabah da yogurt ile birlikte alırsınız termal çantanızı soguk tutmaya yeter) İyi tatiller. ( yanınıza oyalansın diye silikonlu meyve şeylerinden ve de kırılmaz 1-2 renkli kase alabilirsiniz)