Seyhan06lina 25 günlük bebegim her emmesinde memede ve biberonda ses cıkıyo kavrıyamıyo ve hava yutuyo bu normalmi cenesindemi sorun var bendemi anlıyamadım 🤔
Ebbrru Seyhan06lina Benim bebegimde ses cikariyodu tutusum yanlismis sanirim smdi oyle bi sorunumuz olmuyo sizde de oyle olabilir
Sonermerveutku Seyhan06lina göğüs ucun mu küçük ? Göğüs ucu alabilirsin eczaneden Philips aventin biberonu var göğüse en yakın biberon ondan dene istersen
Seyhan06lina [bilinmeyen] 35 haftalık dogru cenesi kuvvetsiz gögsüm cok büyük kızım kavrıyamıyo hep hava yutuyo sonra sancılanıyo ne yapcam bütün pskolejim bozuldu 😭
Ebbrru Seyhan06lina Netten cok baktim emzirme pozisyonlarina deneye deneye ogrendim dgru sekilde emzirmeyi tikanma oluyodu cok o da azaldi sukur bu sayede. bide göğsünü tam kavramasi lazim alt dudagin disa dönük olmasi gerekiyo
Derininannesii Dil altında bağ olabilir bir genel cerraha gösterin isterseniz. Dil bağı olan bebekler emmekte güçlük çekerler.
FerideguL Karali benimde öyle bende ne yapsam eskisi gibi olmuyo sutum var gibi ama 1 saatte bir acıkıyor napcam bilmiyorum