Tugceeeky Bebeğim 28 günlük. Emerken bir anda hızlı hızlı nefes alıp kızarıp Ağlayıp memeyi bırakmak istiyor Meme ağzından çıkınca da sinirleniyor ve memeye yapışmak istiyor ama bir yandan ağlıyor. Doktorumuza tarif ettiğimde gaz atağı demişti.. fakat meme ağzından çıkınca susuyor gaz sancısı olsa devam etmez mi huysuzluğa. Son iki gündür çok yapmaya başladı en fazla 15 dk emip bırakıyor bir daha da Veremiyorım ağzına memeyi yaklaştırdığımda bile Ağlamaya başlıyor ağzına aldığında çekmiyor bile çekmeye başlasa da 5 dk emip başlıyor yine ağlamaya. Sorun ne olabilir gerçekten sinirlerim çok bozuldu😒 ten tene temas yapmak istiyorum alıyorum kucağıma tenimi emiyor aranıyor resmen memeyi ağzına verince ağlıyor nasıl çözeceğim bı durumu😕😕😕
Alya-kizim4 Tugceeeky karnı doyuyor Olablir benim kızımda karni doyunca biberondan fiskirtiyor mamayı zorlamayın o emecegi kadar emer her bebek ayni değil bebeginize göre hareket etmeyi zamanla ogreniyo insan
Rrabis12 Tugceeeky canım gazdan dolayı sancı geliyor bebeğe ve o sancıyla emmek istemiyor meme reddi olsa o durumdan hariç hiç veremezsin 5 dkda olsa almaz aynı durumu bende yaşıyorum bizde 37 günlüğüz ağlayıp memeden uzaklaşınca zorla vermeye çalışma işte o zaman meme reddi meydana gelir ağlayınca bebeğini al kucağına sakinleştir 5 dk oyala ondan sonra tekrar dene ☺️
Tugceeeky Bu kadarlıkken Kaç dk emmesi yeterli? 10-15 dk bana çok az geliyor acaba tok olduğu için mi böyle yapıyor diye düşünüyorjm ama bebek her zaman meme ağzına gelince almak istemez mi😔
Marjinal_Anne2 Tugceeeky emme süresi her bebekte farklıdır hiç sorun etmeyin , bizim 28 günlükken 5 dk emerdi ama kilo alımı iyiydi ,, bir de gaz olduğu için kendini atıyordur , emziriyprsanız biberon kullanmayın lütfen memenize alışır 🙏🏻♥️
Tugceeeky Bu arada biberonla verdiğimde de yarısını fışkırtıyor resmen ağzından onu da tam içmiyor ne yapacağımı şaşırdım
aLmisMomSs Bir fikrim yok aslında anlattığınız şekli bizde yaşıyoruz ama gaz olduğunda. Yine de üstte kalsın 🥰
Tugceeeky Marjinal_Anne2 biberonu günde 1 defa veriyorum aslında o da emmediği için takviye olsun diye😒
sahranur Bizimki de aynıydı 27 günlüğüz. Ağzında pamukçuk olabilir bizimki ondan dolayı öyle yapıyomuş kontrol edin ve biberon vermeyin alışırsa reddeder sizi
Yigitefem23 Canim benim oğlanda oyleydi bildiğin memeyle kavga ediyodu kendini geri ittiriyodu israrla verdim 5 dk emiyosa 5 dk emziriyodm.birakiyodm aradan biraz zaman gecince sakinleynce tekrr gaz sancısı zorlayınca öyle yapıyolar korkma buyudukce duzeliyo bu durum suan 50 günlük oldu ara ara meme reddi oluyo diliyle itiyo snra geri emiyor .. sen sadece memeyi kabul etmiyor diyip pes etme zorlq emzir