Yigidinannesi2 Kızlar merhaba 2 ay 28 günlük bi bebek dış çıkarır mı ? Bilginiz var mı . Bebeğimin üst iki dışı çıkacak gibi kabarcik oldu elleri sürekli ağzında kaşıyo salya akıyo ve çok istahsizlasip zayıfladı olabilir mi böyle bisey
Senemasil Yigidinannesi2 benim oğlum 7 aylık 3 aylıktı alt dişleri kabardığında hep kaşınıyordu ve ağrı çekiyordu hatta dedik kesin çok erken çıkacak diye ama halen çıkmadı bir kaç ay sürebilir
frambuazliturti Yigidinannesi2 3. Ay kontrolünde doktor bu aylarda diş etlerinin kabarmaya başladığını ama dişlerin normal zamanında çıkacağını söyledi. Belki diş etleri kabarmıştır
Leylaninannesii Yigidinannesi2 bebeğime bugün (3 ay 1 günlük) doktorumuz kontrolde dişlerinin çıkabileceğini söyledi. Ağız salyası fazla ve damağı kabarmış dedi. 6. Ayda mi çıkar diye sordum 2 ayda dişi çıkan bebekler de var ortalama 6 ay ama erken de çıkabilir dedi 😇 sizinki de muhtemelen erken çıkacak dedi. İlla 6 ay diye bir şey yokmuş yani
Yigidinannesi2 Senemasil yanı olabilir değil mi tabi hemen patlamaz da dişi ağrısını muhakkak çekecektir gördüğüm doğru demekki peki bisey kullandınız mi rahatlamasi için biz anne sutu almıyoruz mamayla beslemiyoruz mama yi reddediyor
Senemasil Yigidinannesi2 yok kullanmadım herkes jel kullan dedi ama pek iyi değilmiş kullanmadım sen parmağınla birazcık dişlerini kaşı huysuzluk olabilir sakin kalmaya çalış gezdir arabada bu dönem böyle atlatılabiliyor ancak ama bir çocuk doktoruna da sor derim ben böyle olduğunda hemen çocuk doktoruna göstermiştim o da teyit etsin diye ama geçecek sabırlı ol
Yigidinannesi2 frambuazliturti evet haklısınız bende bugün kontrole götürdüm 3. Ayda dis etlerinde kabarma oluyormuş bizimki de bu yüzden kabarmış
Yigidinannesi2 Leylaninannesii bugün kontrole gittim 3. Ayda bebeklerde dış etleri kabara biliyormuş bu yüzdenmiş dış henüz değilmiş