Yrnasl Kızlar 2 ay 21 günlük bebeğim var kafasında o kadar çok konak varki zeytinyağı sürüyorum geçmiyor eczaneden konak şampuanı aldım geçmiyor nasıl geçirebilirim?
Iz-0309 Yrnasl hindistan cevizi yagı sürüp 2 saat kadar beklet tara dustan sonrada tara ıonak taragı ıle zamanla gececek bizimde öyleydi ama zeytin yagı kullanma uzun kullanımda mantara yol açarmış
Nuuur Yrnasl canım incia nın bebek yağı var sürdüm 15 dk bekledikten sonra taradım yıkadım saçını sonra bir daha taradım bunu düZenli olarak yaptım her gün 1 haftada bitti. Bir de mustela nın konak şampuanı var onu da deneyebilirsn
tanem03 Zeytinyağı yapsan bile hemen geçmez. Ama şampuanlar çok etki etmiyor. Ben 4 günde 1 zeytinyağını sürüyordum kafasına yıkanmasına 3-4 saat kala. Biraz bekletip tarıyordum. Öyle daha iyi sonuç alıyorsun
SEC15 Babe markanin sampuani var eczaneden alabilirsin doktor tavsiyesi üzerine aldım 2 günde hepsi kendiliğinden döküldü hiç tarak kullanıp çocuğun saçını acitmadim kendi kendine döküldü çok şükür bidaha çıkmadı deneyebilirsin