Esmaakts Kızlar 10 aylık erkek bebeğim var ama hala incilerimiz yok damaklar şiş yerleri belli aile hekimimize sorduk hepsini birden cikarıcak tek tek değil dedi sizce normal mi ? Ha bugün ha yarın derken okadar diş sancısı çektik ama nafile 🤦💁
Bulutbey Esmaakts bizde 9. Aya Girdik oğlumda da hala diş yok hatta huysuzluğu da yok demekki bizimkiler biraz geç diş çıkaracaklar.
Ayonuz Esmaakts bizde 8 buçuk aylığız erkek bebeğim var hala yok annem baktı damağına daha ğelmez dedi😫
Keremtugra Esmaakts bizde 10 aylikken çıkarttık 1 ay oldu ust dişlerde bi belirti yok suan ne kadar gec okadr iyi daha saglikli olur cok sancisi oluyorsa tedagil toz kullanın derim hem agriyi hafifletiyor hemde cikmasini kolaylaştırıyor
1mom1baby Esmaakts 2 diş ayni anda çıkabilir de hepsi ayni anda cikar mı bilemiyorum ilk defa duydum ama art arda çıkabilir kızımın 6 ayliktan beri yerleri belliydi gösterdiğim doktorlar 10 güne patlar bile diyordu ama ilk dişi üstten 11.5 aylikken cikti 3 ay huzursuzluk yaşadı ilk diş çıktıktan sonra digerleri 1 hafta arayla gelmeye başladı
Esmaakts 1mom1baby bizimkilerde gelse bir an önce hayırlısıyla okadar sancısını ağrısını çekiyor ama hâlâ tık yok 🤦
ZeynepEceninAnnesii Esmaakts benim kızım da 10 aylıkken alt iki dişini çıkardı şu an 13 aylık ama o kadar diş sıkıntısına rağmen hala dişleri çıkmadı 🙄 üst damakta 6-8 tane diş görünüyo şişmiş şekilde ama bir türlü patlamadı 🤷🏻♀️ Allah can sağlığı versin de dişten yana bizim de çok sıkıntımız var. Zor geçiyo 😔