Feride78- Kızlar 5 ay 7 günlük benim kızım gece ful emiyor uyandığında az bişey emdi hala emmedi beni bırakmasından korkuyorum ne yapmalıyım
Yusufeymen20 Feride78- benimkide 4 ay 25 günlük aynen öyle emmiyor bende her fırsatta teklif ediyorum gülerek konuşturarak kucağıma alıp yavaşça yatırıyorum ne kdr çekerse kar bide bi kere geç emzirdim acıkmış direk aldı emdi
Yusufeymen20 Yusufeymen20 beslenme aralıgını açmak gerek acıksın dıye ama ben kıyamıyorum sürekli emziresim geliyo emmek istemeyince😀
Feride78- Yusufeymen20 sekiz bucuktan beri emmiyor konusuyorum falan yok emmiyor ayakta geziniyorum yok zorlamasam mi acaba acıkınca emer mi diyorsun
Aselask Feride78- benimkide aynı 4 ay 7 günlügüz en son 8de emdi ne yaptıysam emmedi ondan sonra kendiliğinden az önce emdi oda 5 dakika oturdum ağladım bi çocuk nasıl bu kadar dayanır diye ☺
Yusufeymen20 Feride78- acıkınca illa ki emiyorlar ben bu zamana kdr hiç biberon emzik vermedim iki buçuk saat aç kaldı dışardaydım geldim memeye koydum hiç aglamadan emdi o zaman dedim ki demekki ısrar etmemek lazım kendi acıkınca sessizce emiyo
Yusufeymen20 AtaVeAnnesii 😀 ya emmemesini geçtim bide sıkılınca huysuzlasıyo illa kucakta gezdircem onu istiyo
Aselask Feride78- 4 buçuk aylık olsun tartacam bakalm 15 günde kaç gram almış ona göre zorlamayacam zaten zorlasakta boş keyifleri ne zaman isterse o zaman emiyolar
Feride78- Yusufeymen20 evet bende dün oyle yaptim cidden acıkınca emiyor teşekkürler ben hemen telaslaniveriyorum