Tanemduygu Merhabaa kizlar bu konu hakkinda bir suru post acildiii durumlar nasil kac kilo verdiniz neler uyguladinizz 🌸
Papatyaseverr Tanemduygu doğum kilomu verim fakat göbüş bölgemi zayıflatmak isterim 67-68 kilo arasında gidiyorum 63 falan olsam yeter 😃
Hkgi Tanemduygu ben sadece emziriyorum dikkatte etmiyorum. 53 ile hamile kaldım 68 ile doğum yaptım şuan 55 kiloyum iki kilo fazlam var ama önceden göbeğim yoktu şimdi az bi göbeğim var o da gitmiyor dikişim olduğu için sporda yapamıyorum 53gün oldu doğum yapalı 🤷🏻♀️
sukranaslier Tanemduygu diyetisyenne gittim 70 kiloydum 63 düştüm bu aralar hiç ilerleyemiyorum yazlığa falan gidiyoz hiç uyamıyorum evde olunca veriyorum zayıflama çayı kullansam diyorum ama emziriyorum napcam bilmiyorum pantolonlarım hala dar geliyor
pitircik2019 Hkgi 1 sene oldu doğum yapalı ve o göbek gitmedi. 55 ile hamile kaldım hala 55-54 arası oynuyorum. Sanıyorum göbek için spor şart 😒
Kaanefe_ Hkgi sezeryan mı oldnz bende sadece emziriyorum dikkat etmiyorum kilo fln bende 53kiloyla hamile kalem 68kiloyla dogm oldu sezeryanla,,Doğum yapalı 12gün oldu şu an 64kiloyum gidermi kilolar dersiniz??
Hkgi Kaanefe_ evet sezeryan oldum ben hızlı bi şekilde attım nedendir bilmiyorum umarım sizdede öyle olur
Smnl Kaanefe_ gider canım gider. 3. Ayı bekle inanılmaz eriyor insan. Ben 57 ile hamile kaldım 73 le doğuma girdim 3. Ayımda 57 olmustum 8. Aydayız hala 57. Ama birazcık göbek kaldı spor şart
Papatyaseverr Tanemduygu 5 buçuk ay oldu canım yok kuş ya benim genetik midem var üst taraf yani aslında korsem vardı arada giysem iyi olur önceden giyiyordum rahat oluyor
Byzmsl Tanemduygu 💋💋💋50 kiloyla hamile kaldım 83 kiloyla doğuma girdim şuan 60 kiloyum hiç dikkat etmiyorum biliyosun heyvan gibi yiyorum 🤣🥰🥰🥰
Narmanfatma Bende 69 kiloyla hamile kaldım 78 kiloda doğum yaptım şu an 72 kiloyum 7 aylık oglum artık spora başlamam lazım yoksa bu kilolar gitmez bayanlar daha önce spora giderek zayiflayan biri olarak spor şart
Hkgi Kaanefe_ yok hiç bişey yapmadım sarmadım canım biraz tatlı benim dikişlerime bişey olur diye korktum 😊