Kubss Selamlar, kaş ortasında sonradan çıkan tüyler kıllar dökülüyor mu veya sararıyor mu bilgisi olan ya da başına gelen var mı ? Bebeğim 2aylık bu arada doğduğunda yoktu 1.aydan sonra çıktı
Selinsu1 Kubss benim kiz esmer tüylu doğdu 3.aydan sonra bembeyaz pamuk oldu minik minik sari tuyleri var suan kotu gorunmuyo
Erdeminannesi19 Kubss ne kadar gereksiz şeylere takılıyorsunuz valla bu postu okuyan çoğu anne sizin adınıza eminim üzülüyordur. Oturup sağlıklı diye şükredeceğinize kaşının ortasında çıkan tüyleri dert ediyorsunuz. Allah başka dert vermesin bacım işin çok zor
Kubss Selinsu1 ya benimki de öyle doğdu fakat kaşlarının ortası tertemizdi sonradan çıkınca dökülüp dökülmeyeceğine emin olamadım. Bide kız çocuğu olunca insan tedirgin oluyo ilerisi için
Nebicimanne Kubss benim kızım da öyle 19 aylık hala duruyor ben dökuleceğine inanmıyorum genetik olduğunu düşünüyorum dert etmeyin büyüyünce zimbiz kankasi olur çözümü olan bi durum Allah dert verip derman aratmasin
Kubss Erdeminannesi19 ay ne alakası var ya bir şeyi merak ettim sordum. Sağlığı için her gün dua ediyoruz çok şükür. Gelip burda boş duyar kasma lütfen basit bi post ve soru.
Verna Kubss merhabalar bebeğinizin sonradan kas ortası tüylenmiş benim bebeğim bir buçuk aylık kaşları yoktu ve suan kas ortasında tüylee çıktı tek kas olacak gibi sizin döküldü mü çünkü doğduğunda yoktu bir buçuk aylıkken çıktı şimdi dökülür mü dökülmezmi süpheliyim bir de kız çocuğu dediğiniz gibi
Nebicimanne Kubss eh öyle gibi napalim millet kasi az diye kas yaptırıyo boyuyo bende boyayanlardanim 😂 bizim minnoslarda kaş bolluğu olsun ortasini aliverir ogretiriz gerekirse lazer yaptırırız 😂
Verna Kubss 😄 ya erkek olsa hiç düşünmem bile ama kız işte çok üzüldüm görünce insallah bizimki dökülür ben kendi sütümü sürüyorum dökülüyormuş ama o genetik birseyse dökülmez tabi
Kubss Verna yani süt olayını duydum ama denemedim. işe yarar bir şey olsa mantıken hiç bıyıklarının olmaması gerek sürekli süt oralar 😅