Minikpandaninannesi Kizlar hurma diyetiyle zayiflayanlar varmi bendr başlayayimmi yada kilo vermek için önerileriniz varmı
gmzekrsu Minikpandaninannesi ben çay kullaniyorum bi arkadaşım da karatay diyeti yapiyo gunde iki kere besleniyo arada hic bisey tuketmiyo sadece su bi haftada 4 kilo verdi ekmek ve şekeri komple çıkardı hayatindan
Ebru-isil Normal beslenerek 20 kilo vermiştim diyetisyenle Ekmek,Tatlı,dondurma,çikolata bile vardı listede.Önemli olan 3 ara 3 ana öğün yemek ve porsiyonlu yemek.Bir de her öğünde mutlaka yeşillik,salata ve yoğurt.
gmzekrsu Minikpandaninannesi Ben hamileligimden once kullandigim zayiflama cayi vardi faydasını gormustum 3 aydan itibaren emziren anneler kullanabiliyor ona basladim bugun iron tea forx5 ismi arkadasim sabah 10 gibi kahvalti yapiyo dolu dolu tabak iki haslanmis yumurta ve hersey sadece ekmek seker yok aksamda 7 gibi yiyo bidaha yemiyo yine ekmek yok bu sekilde 4 kilo verdi
Ebru-isil Minikpandaninannesi mesela sabah kahvaltıdan önce 2 kayısı 1 bardak su. kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta ( eğer 2 yumurta yiyeceksen az peynir,peyniri çok yiyeceksen yumurta 1 ) salatalık domates istediğin kadar. 5 zeytin.tatlı istersen 1 Tatlı kaşığı bal.Yeşillik. Ara öğünde 1 meyve yanında 1 bardak kefir veya süt,Türk kahvesi (meyve yemezsen kahvenin yanına 2 hurma) soda serbest. Öğlen normal yemek ve çorba (çorba içersen ekmek yok ya da ekmek tercih edersen çorba yok ) yanında bol salata ve yoğurt. Ara öğün yine diğer ara öğüne benzer şeyler.Akşam yine aynı yemek olarak.yatmadan 2 saat öncesinde yine ara öğün.(haftanın 2-3 günü öğünlerde protein) haftanın 3 günü sütlü Tatlı serbest.Günde 3 litre su.
Ayse-1987 gmzekrsu zayıflama çayları emziren kadın kullanamaz satış yapmak için insan zehirliyorlar sizlerde inanıyorsunuz kendi vücudunuza zarar veriyorsun da bebeğin ne günahı var ben o çayı içtim şeker hastası oldum ayrıca benim çevremde kullanan bir çok tanıdığım da aynı durum üstelik aşırı derecede yağlanma oluyor bırakınca. Hiç şişmediginiz kadar şişersiniz bırakınca. Lütfen laflarımı yanlış anlamayın bu kötülüğü bebeğinize yapmayın
Ebru-isil Minikpandaninannesi inşallah ama en iyisi porsiyonlu sağlıklı beslenmek diğer şeyler kalıcı değil maalesef
gmzekrsu Tuana4747 Cayi daha oncesinden kullandim hamile kalamdan once evet olmustu 7 kilo vermistim emzirme surecinde bugun basladim
gmzekrsu Ayse-1987 Ben cayi ilk defa kullanmiyorum daha oncede kullandim ki cok guzel faydasını gordum suan cevremdeki butun herkez kullaniyo icinde lohusa sekeri oldugu icin aksine sabahtan beri goguslerim dolu dolu oldu tavsiyeniz icin tesekkur ederim