Tatlimannem Kızlar bebeğim 2aylik sürekli memede yasiyor disari cikamiyorum bir yere gidemiyorum sürekli agliyor kilosu iyi doyuyor ama 10 dakikada bir emmek istiyor doğup memeyi bırakmıyor da geceleri desen en fazla 2 saar uyuyup uyaniyor emmek icin çok yoruldum artik yemek yedirip tuvalete gönderiyor bi akil verin nasil gecer bu durum ne zaman düzelir😢😢😢
su_sde Tatlimannem emzik kulan tutmamış sa emzik parkası değiş ben avent kullanıyorum benim bebeğim emiyor ama nuk anne göğsüne bence en çok benzeyen bence emzik verin
Prens_annesi2_5_20 Tatlimannem benim bebiş de öyleydi kuzum ne zaman yalancı memeyi tuttu o zaman bıraktı beni acıktıkca beni arar ve yoksa asla beni istemez yalancı memeyi istiyor şuan 3.5 aylığı yaklaşık 1 aydır emiyor sonradan tuttu ilk başlarda tutmuyordu bende anlamadım belki tutar arada dene ben normal damaklı emzik verdim
Zeynept Tatlimannem emzik tutturmalısın yumşak başlı emziklerde oluypr pes etmeden ağzından atarsa tekrar ver memeden sonra çıkarıp hmen ağzına ver emziği.
Perihann Tatlimannem benimkide oyle sariliktan dolayi doktor 3 gun mama ver dedi belki anne sütü sariligdir diye. 3 gündür 90 ml mama yiyor sütüm ilk sagmada o kadar çıkmıyor😏 sanirim doymuyordu surekli memede kalıyordu. Doydugu icin mama yiyip yatiyordu hemen hiysuzda degil. Bu arada bizimkinin de kilo alimi gayet iyiydu tabi aksama kadar memede yaşadığı icin😂
Song Yanına yatır canım o emerken sen de bıraz dınlenirsin bizimkı de oyle sıreklı kucak ıster,bes bucuktan berı ayaktayız,az kaldı bır ay sonra oyncaklsrla oyalancak oyun halısı alın muzıklı oluyor ya az oyalanır onla
Tatlimannem Song Başkalarında keyfi yerinde rahat duruyor bende hic sürekli meme istiyor anlamadım bu isi
su_sde Tatlimannem sık dişin artık ne yapalım rabbim bende kucağımda uyumadı diye ağladım biraz sabret düzelir inşallah
Buglemcim20 Tatlimannem çok iyi anlıyorum seni.biz de aynıyız. Artık şöyle bir kanıya vardım ben kucağıma gelince kolumdan emmeyi hatırlıyor herhalde başkada açıklama bulamadım.
Song Prens_annesi2_5_20 ah ah keske bizimkı de tutsa ewde Her markadan ritutun bakkalda sarılan emzıge kadar her turlü emzik war cnm baskalarında dyrmasının sebebi belkı de ıcınızdekı olumsuzluktandır aynısı benım de oluyor sonra diyorlar hanı huysuzdu bu bebek,sadece oyalanmaya ihtiyacımız var
Prens_annesi2_5_20 Song ara ara deneyin dünya varmış gerçekten ağlayın kucak isrediği zaman veriyorum susuyor veya uyurken hemen uykuya dalıyor emzirirken uyuduğunda çekince hemen yalancı memeyi veriyorum uyumaya devam ediyor önceden yatırdığım an uyanırdı yaaa bende hiç ümidim kalmamıştı denedim tutmadı 2.5 ay bayonca bir gün çok daraldım durmuyor ağlıyor hiç bir şekilde sakinleştiremedim sonradan Bi deneyeyim dedim ve süpriz tuttu unutma dene bazen
Tatlimannem Buglemcim20 Aynen bende.diyorum.kokumdan emmeyi hatirliyor sadece ona yarıyor gibi görüyor bizi
mmssmm benimde öyle maalesef başkalarında oyalanıyo ben kucağıma alınca emmek istiyo beni görünce ağlıyo yalanmaya meme aramaya başlıyo gece 2 saat bile uyumuyo memeden alınca emzik desen denemediğim kalmadı ağzında emzik koyunca çığlık atıyo resmen sütüm kalmıyo göğsümde artık
Song Prens_annesi2_5_20 yaaa nasıl guzelll bişey gamılelıkten berı diyordum emzık vericemm diye durmak yok ozaman denemeye devam😍😍😍