Volmine Kuzular koltuk örtüsü kullanmak istiyorum koltuklarım kırık beyaz beyaz yani pike tarzı örtü alsam çok mu kötü durur . Siz koltuk örtüsü hakkında ne düşünüyorsunuz?
NazliHilal Volmine koltuk örtüsü ben çok severim, bana pratik geliyor, ama kaymayan bir örtü olmalı ki kötü durmasın. Günlük sirkelerim, haftada bir de makinaya atarım tertemiz. Ben bazen çarşaf bile seriyorum 😂
Mucizem01 Volmine süngerli alabilirsin canım kaymıyor, kuruması filan da çok kolay, birşey döküldüğünde hemen kaldırırsan örtüyü su da geçirmiyor
Volmine Koltuklarım keten bir de siliyorum ama kiri çok vermiyor? Yastık ve oturma yerleri arka yastıkları çıkıyor. Kol kısımlarını siliyorum 😌
Askanne Bn ıkı haftaoldu alalı ıcı sungerlı olanından aldm koltuga serdıgım gıbı kayma falan hıc yasamadım oglum bırde zıplıyo ustunde hıc kaymıyo tavsiye ederim 👍
Zelisblt Bnde kullanıyorum trendyoldan almıştım likralı Bn çok beğeniyorum rahat çok fazla da kaynıyor
Volmine Zelisblt kaymıyor dimi demek istediniz. Ya ben pike aldım . Örtü olarak kullanmak istiyorum eşim olmaz o zaman bu koltukları niye aldın diye moralimi bozdu. Almasaydın beyaz diyor birde dedim oturma odamdaki de koyu onada pike örtü aldım . Kötümü duruyor acaba ya ne bileyim
Askanne yemekseverdiyetsevmez yok cnm bıldıgın koltuk gıbı duruyo ortuyu serdıgn gıbı yapısıyo koltuga vala bn memnun kaldm
Askanne Volmine he anladm ozmn lıkralı mı nedır kollu olanlardan al annemınde beyaz koltugu var oda komple ortutakmıs yıllardır kullanıyo