Minikkurbagam 5 ay 10 günlük oğlum var geceleri çok sık uyanan bi bebekti sürekli emerek geri uyurdu fakat bi 10 gündür emerek bile uyumuyor ayakta sallıyorum yok emziriyorum yok kucakta gezdiriyorum yok uyumuyor yatağa koyduğum an ağlamaya başlıyor. Sağlıklı olsun tabi bu günler geçecek diyorum ama insanın da uykusuzluktan sinirleri yıpranıyor haliyle uykusuzluktan ağlıyorum artık hüngür hüngür 😭 ne zaman düzene girecekler nasıl olacak bilmiyorum sadece buraya yazıp rahatlamak istedim biraz 😭
anne15 Minikkurbagam uyku gerilemesi yapıyodur bizde 5 aylığız gecen hafta hep 4-5te uyandı normalde emmeye kalkar 6-7-8 gbi uyAnırdı
Duygusm Minikkurbagam Yaklaşık 5 aylığız, gece uyanıp uyanıp dönüyoruz. Ufaktan diş de geliyor, kaşınıyor heralde, emiyoruz da emiyoruz. Gece hiç bir düzenimiz yok, tamamen sürpriz 🤷🏻♀️ Ben de şöyle bir kaç saat kesintisiz uykuya hasret kaldım.
nilton_b Minikkurbagam ah hiç sormayın benimde 5 aylık bebeğim var 15-20 gündür uykuya hasret kaldım :( kucagımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor. Bende biraz sinirli ve gergin oluyorum sonrada vicdan azabı cekiyorum
Kh201590 Bizde Perşembe 12 aylık olcz ama bu saatte hala ayakta yüz uykusuzluktan beynim kayıyor gibi hissediyorum nolur dua edin
Minikkurbagam Duygusm bizde öyle sürekli mememde durmak istiyor bırakınca ağlıyor. Ağrısı mı var acaba dişten dolayı memede mi rahatlıyor diye düşünüyorum
anne15 Minikkurbagam benim 3-5 gün sürdü uyku gerilemesinden diye düşündüm . Bu sabahta 4te kalktık bi süredir yapmamıstı 😱
Duygusm Minikkurbagam Kızımın önde küçük bir beyazlık var, diş geliyor, salya da arttı. Kaşındığı için de emiyor sanırım.
Minikkurbagam nilton_b bende öyle sinirleniyorum sonra çok üzülüyorum ama uykusuzlukta insanın sinirini bozuyor bi yerden sonra
balasininanasi Minikkurbagam 9 aylık olduk gün geçtikçe daha beter oluyo. Napıcam hiç bilmiyorum. Önceden bundan iyiydi 4 5 saat uyuduğu olurdu. Geceleri saat başı uyanıyoruz gündüz de 2 saatlik tek uyku yapıyoruz Gerçekten bazen çok yoruluyorum ..
Minikkurbagam balasininanasi gerçekten mi 9 aylığa kadar düzelmiyor mu 😭 bizimde öyleydi 4-5 saat uyuyup kalkardı son 2 haftadır perişan etti beni hiç uyumuyor
balasininanasi Minikkurbagam Bizimki düzelmedi sıcaklarla birlikte mahvoldu. Hepsi öyle diye bişey yok inşallah sizinki düzelir zamanla gitgide 🙏
Guldendikmen Minikkurbagam 18.ayda uyumaya başladık aynı sizin gibidi artık kendi kendine beşiğinde uyuyor sabah 6 da kalkıyor onuda 8 e çekebilsem hayat daha güzel olacak 😊