Gorursensoyle
[bilinmeyen] allah başka dert vermesin ne diyeyim
Senammm
Gorursensoyle Amın ınsallah 😏
Sulegorkem
[bilinmeyen] canım şunu aklına getir herzaman o seni seçmiş beyenmiş sevmişki seninle evlenmiş gerisi boş yani
YazCilegi
[bilinmeyen] Bu böyle olmaz ki cam bi fanus temin edin kendinize bi de tuzlayın ki kokmasın.
Zuzu
YazCilegi vallahi gönlümden geçeni yazmışsın 👏👏 şuraya girince içim darlanır oldu artık
aylin3834
YazCilegi 😁😁😁 yorumlarına bayılıyorum fatma abla 😘😘
Zuzu
[bilinmeyen] hangi kısmı anlamadınız acaba ?😏
Arslaninannesi
[bilinmeyen] size gerek olmuyor gibi geliyor ama aslında gerek var kesinlikle psikiyatr yada psikologa görünün. Benim babam aynı şekilde anneme yapardı yıllarda yapmadığını bırakmadı o kadar kıskandı ki olmayan şeylerle kendi kendini soguttu annemden. Sanki annem onu sevmiyomus başkasi varmış gibi geliyodu en sonunda beni sevmiyor diye inana inana kendi kendine adam annemi kafasında bitirdi kendi annemi aldattı o kadınla evli ve annem evli bile degil. Ayrıca bir de erkek kuzenim var dayısına çekmiş (babama) sevgilisini herkesten kıskandı. Kızcağız tapuda çalışıyordu ev alan adamlarla konusamiyordu o derece. Artık kızın canından bezdirdi kız ayrıldı. Şimdiki sevgilisini ise annesiyle konsere dahi göndermiyor siz düşünün. Bunlar basit gibi gelse de basit olmayan normal olmayan hastalıklı düşünceler. Eşinizi kendinizden sogutursunuz lütfen psikolojik yardim alın sizin iyiliginiz için diyorum. birini normal bir aksiyon flminden bile kıskanmak normal değil lütfen evliliginizi bu tehlikeden kurtarin
Eylul2018
[bilinmeyen] bence kendine güvenmeyi öğren.. sen eşinden eksik değilsin bu bir
İkincisi de psikatriye gidebilirsin çünkü normal düzeyde bi kıskançlık değil..
kıskançlık hiç güzel bişeh değil insanı soğutur karşısındakinden umarım düzelirsiniz
Arslaninannesi
[bilinmeyen] kendim.birebir kıskanç bi aileden geliyorum çok yakından yaşadım yani. 6 katlı bir apartmanda 4. Katta oturuyorduk bizden sonra 2 kat daha vardı bir gün bizjm kata gelmeden merdivene kül düşmüş babam bir geldi eve. Bu eve kim geldi kim sigara icti diye kurana el bastırdı. Her gün annemi resmen kontrol ederdi kadın banyoya giremezdi ondan izinsiz kimle naptın da banyoya girdin derdi resmen psikopatlik. Simdi yeni karisina yaoiyordur aynilarinu
Arslaninannesi
[bilinmeyen] aynen ben bunu bir ruh hastalığı olarak görüyorum Allah Bu şekilde esi dostu olan herkesin yardımcısı oksun
Joipt
[bilinmeyen] Siz bu dertten ölmeseniz bari.Bu arkadaşın kocası çoğu kişinin tipi olmayan biriymiş ama bütün kızlar da ona bakıyormuş!.. Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş hanımefendi size öyle geliyordur. Ayrıca başlıkta yazdığınız gibi "kıskaç"larınızı açın,özgüveni olmayan şahıslar aşırı kıskanç olurlar.
Lale
[bilinmeyen] kız manyak mısın sen eşinin yanında dur bakalım o kızlar kıskansın sizi. Esin bakıyor mu ki kızlara sahilde falan. Anlamdım yani. Bende çok kıskancım ama o kadar da aşırı değil adıma bakan baksın sonuçta benim malım zaman lazım yani o kadar abartma usandirirsin
Cekuli
[bilinmeyen] sizde tv deki kızlar gibi olun sorun kalmaz o zaman
Ecrnsutnlk
[bilinmeyen] resmen içimdeki beni dillendirmişin 😂😂😂 kıskanıyırum bide üstüne paranoyak gibi sahneler üretip yapıyomusun bunları deyip adamı sıkıştırıyorum ... Kesinlik le bi psikolojik yardım almak gerek .. Eşim astsubay spora gidiyor bide iyice kasları oluyor kızlar bakmasın diye cimcikleyip morartuyorım mor mor geziyor veya morarttıgım için tsört giyemiyorum 😂😂😂böylelikle kaslarını uzun kollıyla kapatıyor ve asla dar giyinmesi yasak eğilip kalktığında da beli görünmücek , her kıyafet giydiğinde otur kalk belin görünüomu diye test ediyorum 😂😂
Happybaby
[bilinmeyen] herkes bişey demiş ama benimde bi psikiyatri ye gitmem lazım sanırım ben böle değildim diyorum artık 🙈
NurR
[bilinmeyen] Kafasına bi kese kağıdı geçirebilirsiniz böylece kimse onu görmez o kimseyi🤷♀️
YazCilegi
Deletedmom13
[bilinmeyen] ben esimi degil de o beni kiskanir..
Yapi meselesi kiskanmakla ugrasamam yaa yorar beni😃
[silindi]
[bilinmeyen] pardonda millet sıraya girdi sanki senin kocan için. Senin ya özgüvenin yok yada kocanı gözünde çok büyütüosun.😏
Betlll
[bilinmeyen]cnm burda genelde sna kendini tut eşine güveniyosan boşver vb. Şeyler söylencek ama senn durumunun çözümü bu değil tabiki sende biliyosun ama elinde değildir bunun içn pakolojik destek alman gerek yoksa bu durum seni rahatsız ettiği gbi eşinide çok etkilicek allah korusun dha kötü şeyler olabilir