lidyaeylemg iyi geceler hanımlar 👋🙂 çarşamba 2.ay aşılarımız var😶 Kimisi 2 kol 1 bacak diyor Kimisi 2 bacak bir kol Benim kafa yandı 😜 Aşıları yaptıran anneler yardımcı olur musunuz? İkinci ay aşıları olduğu zaman nasıl bir önlem aldınız?
Guguni lidyaeylemg ne fark eder? 😬 ama meraktaysanız 2 bacak, 1 kol. Calpol şurup aldık ateşi çıkarsa verelim rahat uyusun bebişimiz diye tek önlem bu🤷🏻♀️ Çok şükür iyi geçti.
naimeada lidyaeylemg 2 bacak,1 kol.👌🏻Herhangi bir önlem almadım denilebilir.Sadece evde şurup bulundurdum.Çok şükür kullanma ihtiyacımız olmadı.☺️
Faray lidyaeylemg 2 bacak bir kol, kol olan verem aşısı, 6 saatte bir ağrısı olup huysuzlaştığı için ilk gün calpol verdim, ikinci gün çok az huysuzdu. Ateşi olmadı hiç
anne15 lidyaeylemg 2 bacak 1 kol bi önlem Almadık doktor ates olmaz dedi olmadıda olursa calpol içirirsiniz
Adadamla lidyaeylemg sol kol ve iki bacaktan yaptılar. 3 gün banyo yok. Ateş olursa fitil ver dedi ama vermedim eve gelince calpol verdim uyudu beş altı saat sonra tekrar verdim yatmadan önce yani çok şükür çıkmadı ateşi kızımın 🙏 çok güzel uyumuştu o gün ve gece valla 😂
Mervemrah73 lidyaeylemg daha 4 f7n önce yaptım 2 bacak bir kol şeklinde oldu aşıdan sonra koluna hiç dokinmiycaksin ve asiya gitmişken önce bebise ateş düşürücü surupp ver çünkü 3 gün boyunca ateşi çıkabilir kolunda iz kalıcak şişebilir yara olabilir haberin olsun 3 gun duş almaması lazım gitmeden banyo yaptır
Prensesannesi0000 Mervemrah73 aşıdan önce calpol verilmez belki çocugun ateşi çıkmıcak ne diye dayıyorsunuz hemen calpolu birde doğruymuş gibi başkasına öneride bulunuyorsunuz aşıdan önce hiç bir doktor calpol verdirmez aşı vurulur çocuk ve ateşi çıkarsa ozaman verirsin ama benim kızım 1 yaşında ve Allaha şükür aşılarında hiç ateşlenme olmadı evimde bulunduruyorum calpol ihtiyac olmadıgı sürece asla vermiyorum
aytiii lidyaeylemg bizim hastanede verem aşısı kalmamış onu 1 hafta sonra sağlık ocağında yaptırdım 2 kez aşı sıkıntısı çektik ama ikisinde de ateş çıkmadı sadece huysuzlandı gece uyumadı ilk aşılarda idare ettim ama veremde boşuna çocuğa da aci cektirmeyeyim dedim gece calpol verdim
Ogullarinaasikanne lidyaeylemg 2 bacak 1 kol hiçbir önlem almadım canım hemşiremiz zaten atesi olmadıgı sürece agrı kesici verme etkisini azaltır demişti. 2.ay asısında ilk gün gündüz uyumadı mızmızdı sadece ateş falanda yapmadı bizde