tosuncukannesi L beden siyah latex askısız korse hanımlar aktif olarak sadece 6 gün kullanıldı beden ölçümü yanlış aldığım için büyük geliyor devamlı atlet üzerine giyildi tene hiç temas etmedi kokusu bile değişmedi ☺️ 240 TL ye almıştım 140 TL ye satıyorum ☺️
gzd65 tosuncukannesi merhaba kac kilosunuz beliniz kaç cm acaba birde biraz daha yardımcı olursanz almak isterim
tosuncukannesi Makarna_kulak önce bunu satmam lazım param yok 😆😆 şaka bir yana bunu satabilirsem cidden alacağım sen ne kadar düşünüyorsun ücretini ☺️
tosuncukannesi gzd65 merhaba bu ölçüler Yamuna nın kendi sitesinde ki ölçüler buna göre ölçü alabilirsiniz ☺️ 140 TL son fiyat malesef çünkü bende kendime M beden alacağım ☺️
tosuncukannesi Aaannesi korse kiloyla değil bel ölçüsüyle alınıyor üstte bir ölçü fotoğrafı yükledim ona göre bel çevrenizi ölçebilirsiniz ☺️ ben 57 kiloydum bel çevrem 83 tü
Linamoms tosuncukannesi ben bu korseyi inanılmaz merak ediyorum işe yarıyor mu inceltiyor mu? Yarıyorsa ben talibim
tosuncukannesi Linamoms yani şöyle söyleyeyim benim çok yakın tanıdıklarım kullandı gerçekten işe yaradı düzenli kullanımda beden inceliyor ilk taktığınız da bile bel oyuntunuzu ortaya çıkartıyor benim bunu satma amacım büyük gelmiş olması satabilirsem kendime M beden alıp kullanmaya devam edeceğim