Elifmoms Kızlar internetten bebek maması almak istiyorum. Her Zaman markette vs etrafta kullandığımız mamayı bulamıyoruz. Netten almak istesem güvenemiyorum netten mama alıp ulaşım süresi ve son kullanma tarihinde sıkıntı yaşamadığınız uygun fiyatlı site var mı?
Ikrazumra19 Elifmoms ilk kizima 18 ay kullandim ve hep internetten aldim simdi 3.5 aylik bebegimede internetten aliyorum hicbir sorun yasamadim
Arifeeee Elifmoms Kırmızı beyaz diye bir site var Bizim mama uygundu. Ama fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor. Bakın isterseniz..
Hande59 Elifmoms Happy canım son kullanma tarihleri ileri aynı zamanda toplu alımlarda uygun fiyata geliyor ve hızlı kargo
Aselin_Annesi20 Elifmoms bebek mamacım diye bir sayfa var sürekli ordan alıyorduk hiç bir sorun yaşamıyorduk normaldende ucuzdu orda canım bir bak istersen tarihleri falanda sıkıntısız geliyordu
Ikrazumra19 Elifmoms kirmizibeyazeczane var akakce trendyol hepsiburada bu sitelerden hangisi dwnk gelirse aliyoruz
Alp17 Bizde ilk alırken tedirgin olduk ama iyi geldi. Ilk işim üretim tarihine bakmak oldu. Şükür yakındı sorun yaşamadık. N11 ve hepsiburadan alıyoruz hangisi denk gelirse
ksennur Trendyol dan alıyorum, tarihiyle ilgili sorun olmuyor. Toplu aldığım için fiyatta uygun oluyor, kargo süresi de hep makyl süreler.