eSved Cemre44 ben ilk cocuguma hep ondan kullandım memnundim simdi kizima da kullandim bi süre iyiydi sonrs değiştirdim ama güzel bez bence tabi her çocuk farklı bez seciyo malesef
Sonsuzask_06 Cemre44 Ankara’da bir alışveriş merkezinde bir bayanla tanıştım oda bez almak için reyonda idi kızının genital bölgesinde kıllanma olmuş çocuk henüz 8 yaşında doktora götürmüşler ve ıslak mendil den olduğunu söylemiş doktor ne kadar doğru bilmiyorum ben Migros minies ıslak mendil kullandım kızım ağlıyordu ve yüzüme sürdüm inanılmaz yakıyor şuan sleepy alıyorum çok memnunum bez ise pirima
gokkus Bez olarak sleepy natural, alt silmek içinde ebebek alt silme pamuğu alıp bi kutuya koyup suyla ıslatıp onunla temizliyorum. Lütfen içinde ne olduğu belirsiz ıslak mendilleri bebeğinizin altına sürmeyin..
Aselinaannesi Cemre44 Ben kullandım canım bimin bezini. Bez asla sızdırma falan yapmadi ama kremsi olduğu için bez az bisey çişte koku yapıyordu canbebeye geçtik
kaganannesi Kızlar bence bez çok çok önemli,doğal içerikli alın.Sleepy,Molfix falan.Sleepy fiyatı da gayet uygun :)
Oz-lemm Cemre44 biz yaza kadar kullandik kalin oldugu icin molfixe gectik. Memnundum bezden hem uygun hem kisin sicak tutuyor piskolojikmende olsa😂