Haceroz Merhaba kızlar sizlere bir sorum olacak 3 ay 10 önce doğum yaptım. Son dört gündür saçlarım dökülür elimi her attığımda tutam geliyor başına gelen ve çözüm önerileri olan var mı
Eyllbb Haceroz 9 ay oldu doğum yaptığım hala nasıl kel değilim bilmiyorum 🤷 saçlarım artık hep toplu ve tülbent yakıyorum afedersin çocuğun poposundan bile çıktığı oluyor o kadar dökülüyor ..bir çare bulamadım
Faras Haceroz bebeğim 17 aylık hala avuç avuç dökülüyor durmadı bir türlü yarın randevum var doktora soracağım evde saçımı açamıyorum bile ortalık saç kaynıyor açınca 😔
Bugraanne Haceroz vitamin değerlerinize baktırın.ben vitamin kullandım dökülme durdu yerine yenileri çıktı hem de kıvırcık 😑 çok gıcık oluyorum ama kel görünmesinden iyi diye kendimi avutuyorum
Oz_lem09 Bende yaklaşık 7 ay oldu doğum yapalı deli gibi dökülüyor saçlarım evin her yanında saçım var nasıl Olacak ne zaman geçecek bilmiyorum.
Oz_lem09 Haceroz eski kullandığım şampuanı kullandım Çok dökülüyor diye başka şampuan aldım yine dökülmeye devam etti