Anana Herkese merhaba, bu iki ilaç biz 3 haftalığına tatildeyken buzdolabındaydı fakat şalter atmış ve dolap çalışmamış. Dolayısıyla oda sıcaklığında kalmışlar. Bir zararı var mı? Bebeğime verebilir miyim? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Zeynept Anana sidefer bozulmuştur ama ocean d zaten buzdolabında saklamak gerekmiyor diye biliyorum yani ben buzdolabına koymadım hiç
Eyllbb Anana bende ikisini kullanıyorum ve hiç buzdolabina koymadım sürekli oda sıcaklığında. Ama soğuktan sıcağa geçtiği için bı sıkıntı olurmu bilemedim
Asli123 Anana ocean ben hiç dolaba koymadım. Oda ısısında durması laIm zaten. Ama sidefer bozulmuştur.
Ozgeackgz-0 Eyllbb bende sideferi hiç dolaba koymadım bir aydırda veriyorum bozuldu mu yani hay Allah çocuğa birşey olmasın
esoo Ozgeackgz-0 karışımı hazirladiktan sonra dolapta saklanmasi gerekiyo yaziyo bnde unutmusum disarda 2gundur veremedim yarin eczaneye sorcam
Gokceylul Arka odam var güneş almıyor sürekli serin,orada muhafaza ediyorum bilgilendirirseniz bende çok sevinirim
Arenimo Anana Sidefer bozulmuş olabilir eczaneye sorun karışım yaptıktan sonra dolapta saklanıyor nasıl dışarda tutuyor millet🤔
esoo Ozgeackgz-0 aynen bende yeni almistim ve okadar para cope gitti üzüldüm ama bebegimin sağlığından onemli deil diyip attim çöpe