Zeynept Mother_ faydaları çok biride doğal lif içermesi. Ben içine 1 gün kurusu doğrayıp pişiriyorum ve cam rendeden elma geçirip pişdikten sonra döküp öyle yediriyorum
Mnli Mother_ yulafı suyla pişirip istediğiniz meyve ile verebilirsiniz kahvaltıda tabi alerjik olmayan meyvelerle
ZehraSara Mother_ ben yulafi rondoda cektim toz haline getirdim, 2 tatli kasigi yogurt ve ⅓ muz ile karistirip veriyorum ve cok seviyoor :). Bizimki ayni karisimi elmayla sevmedi ama muzla cok guzel yiyor (normalde yogurt sevmiyor)
Gdogru Mother_ sabahları omlet yapıyorum 1 yumurta sarısı 1 tk lor veya labne 1 tk yulaf koyuyorum çok seviyor. Bazen de 1 yk yulafı 1 çay bardağı suda pişirip içine meyve rendeliyorum. Pekmez de ekleyebilirsiniz. Sindirimi için çok faydalı
Serenty Gdogru gaz yapiyor mu peki.benim.sutumden geçiyor çok gaz yapiyor bebegime.acaba yersede öyle gazlı olur mu
ZehraSara Esdoel evett canim cunku un haline getirdimya, pisirmelik bi durum kalmiyor. Pisirerek olan tarifleride okudum ama henuz denemedim, oylede deneyecegim daha insallah
Serenty Gdogru ben yediğimde bebeğim balon gibi şişiyor malesef.sut yapıyor biliyorum ama gaz da yapıyor.oyuzden denemeye de biraz korkuyorum
Gdogru Serenty biraz daha bekleyin o zaman, 1 ay sonra falan verirsiniz. Hem biraz alışmış olur gıdalara