kubraF Kızlar anne kartı İstanbul kart nasıl başvuru yapılıyor nerden alınıyor ? İçinde süreniz mi var süreli mi var ? Ne kadar süre kullanılıyor
Whats kubraF internet sitesinden ve ya beyaz masaya gidip başvuru yapabılırsınız beyaz masa aynı gün size kartınızı veriyor 🌸
Sureyyam kubraF ben bakırköy beyaz masadan aldım 1 adet fotograf kimlik ve 10 tl. Hemen kartı verıyorlar. Bastıgınızda ücretsiz yazıyor herhangi bir rakam göstermıyor. 4 yaşa kadar geçerli. İlla ki bebeğiniz yanınızda olmasına gerek yok yani bu kart tamamen size ait. İstanbulda bu uygulama iyi oldu cunku calısan bir anneyim metrobus 5 küsür otobüs 3.50 alıyor yani çok iyi oldu bu.
GamzeSarp kubraF hayır teslim alacağınız yeri siz seçiyorsunuz kartınız oluştuğunda mesaj ve mail atıyorlar 10 tl ücreti var
Usya34 Sureyyam Birşey sormak istiyorum. Çalışıyorum dediniz, çalıştığınız yer size yol ücreti veriyor mu? Yani anne kartınız var ya ona istinaden yol parası vermemezlik gibi bir durum varmı, oluyor mu?
Sureyyam Usya34 normalde alıyorum yol ücreti ama anne kartı aldığım için isterseniz yol ücreti vermeyin dedim birde biz aile gibiyiz o yüzden aramızda pek para konusu geçmıyor patronlarımla.