Ozge34 5 aylık bebeğim var beşiğine yatırdığımda sürekli dönüyor yüzüstü falan oluyor ve uykusunu kaçırıyor bidaha uyumuyor ne yapmam lazım fikri olan varmı birde sürekli kucakta gezmek istiyor biz o kucağımızdayken oturunca ağlıyor nasıl değiştirebilirim bu huyunu fikriniz varmı çok zorluyor hiç bişey yapamıyorum çok yoruluyorum ayakta gezmekten sürekli
Mervemerveesk Ozge34 dönmeye yeni mi başladı? Eğer yeni başladıysa ilk zamanlar maalesef dönüp kendilerini uyandırıyorlar. Ama bir süre sonra alışınca geçiyor, dönse de uyandırmıyor kendini
Borasmomy Ozge34 resmen bizi anlatmışsın 1 hafta sonra 5aylık olucak mahvoluyorum dönüyordu bizimki de çevirmekten uyuyamıyordum artık bıraktım canım öyle de uyuyor
Duygusm Ozge34 bizimki de öyle, fıldır fıldır, kendini uyandırıyor. Uyusa bile hep hareketli. Şu aralar uykuda hareketlenirse yanıma alıp yatarak emziriyorum, bazen işe yarıyor.
Ozge34 Mervemerveesk yeni başlamaddı Bahadır dönüyor artık çıldırmak üzereyim yüz kere uyanıyor bazen geceleri
Borasmomy Ozge34 yeni yeni başladıysa buna ondandır canım ilk bi kaç gün bizim de hep uyandırdı kendini sonra alıştı inşallah sizin de öyle olur 🙏🏻