Glchll Bebeğim daha beş günlük. Down sendromlu olabilir dedi doktorlar. Genetik tanı testi yaptırdık. Sonuçlar 21 gün sonra çıkacak. Bu durumu yaşayıp olumlu sonuçlar alan var mı?
Derineda Glchll burun kemiğine bakarlar parmak uzunluğuna bakarlar göz yapısına fln. Allah sağlık versin
Glchll aybukemom Gözleri yukarıya doğru çekik, elinin birinde avuç içi çizgisi uzun, kulaklarında düşüklük varmış, bir de doğduktan sonraki baş ölçüsü 32 cm di
Xxygtdd Glchll avuc içi çizgisi ve göz çekikliği benim kuzenimde de var 3 aylık ve down sendromlu üzülmeyin isyan etmeyin yengem zor toparladı ama çok tatlılar Rabbim sağlık versin hepsine 🙏💕
Deletedmom348 Glchll Erken doğumdu benim bebeğim. Baş çevresi 32 cm di doğduğunda. Ve kulak kenarları yoktu. Doğduktan sonra oluştu. Bir melek size armağan edilmişse de.. Nasıl bir yaklaşım sergilemeliyim? Bunu da araştırın bu evrede. Allah hayırlısını versin size🙏
Mom727272 Glchll gecmis olsun oncelikle, bas cevresiyle ilgili bir gelisme oldu mu acaba neye bagladilar? Elinde de simian cizgisi var sanirim
Glchll Mom0363 Kadın doğum doktorum ense kalınlığını 1.2 ölçünce bir sorun yoktur diye düşündüm. Tarama testlerini yaptırmadım.
Eymeniko_ Glchll detaylı ultrasonda nasıl fark edilmedi ki o zaman burun kemiğine falan bakıyorlar umarım sonuç temiz gelir 🤲🏻
Kuzeybusra Benim arkadasmında bebeginde var uzun cizgi ama masallah hic bnzemiyor esindede var genetik galiba sapasaglm adam sikma canını kuzum allahn izniyle birsey yoktur