Mrymbas Bayanlar merhabalar , benim 23 günlük oğlum varda biraz gaz problemimiz var damla filan kullanıyoruz ama tam anlamıyla rahatlamış değil ınstegramda kehribar kolyesi gördüm faydalarında gaz için de iyi geldiği yazıyordu kullanıp memnun kalan var mı acaba ?
Aydiles Mrymbas arkadaşım bebeğine kullanıyordu ama hiç etki etmediğini söyledi, faydası olsaydı bende almayı düşünüyordum vazgeçtim
[silindi] Mrymbas ben aldım ayak bileğine taktım o aralar rahatladı gazı ama kolyeden mi emin değilim
Mrymbas Aydiles Bende sipariş vermek istiyorum da sayfada baya bi kişi memnun kaldığını yazmış kararsız kaldım
Zeyyy [bilinmeyen] diş için ne gibi etkisi var instagramda bi doktora sordum önermiyorum dedi eşim de inanmiyo taşın etkisine bende inanmak istiyorum aslında ama korkuyorum kızım eline ayak bileği ile çok oynuyo kopar falan diye şu an ağrısı var diş çıkmak üzere salya desen o biçim acaba ise yarar mi🤔
[silindi] Zeyyy canım benim kullanan arkadaşlarım var diş için salyayı kesio daha rahat diş çıkarmasını sağlıyor. Bende boynuna takılan biraz büyümesini bekliyorum
Zeyyy [bilinmeyen] denemekte fayda vardır bi sürü kişiyede sordum çoğu olumlu diyo doktor kafamı karıştırdı ucuzda degilki işe yatacağını bilsem hemen alırım da 🙈