Meralvedatazer Benim gibi kırkı çıkıp emzirdiği halde hemen adet olan var mı ? Geç olurum sanıyordum bende şaşırdım
Gizemabc Meralvedatazer 41.gunumde ilk reglimi oldum. Sonra 2 ay olmadim. Sonra birkac gun sapsa da olmaya devam ettim. Kizim 7 ay 30 gunluk. Emziriyorum.
nneslihan Meralvedatazer benimde 40 ımdan 1 hafta sonra geldi bazen ilk çok geldi ertesi gün hiç gelmedi sonra lekelenme şeklinde oldu ertesi gün orta geldi ve sonra hiç gelmedi. Çevremdekiler kanamanın devamı olabilir demişti bende bilmiyorum regli mi yoksa kanamanın devamımı 🤷🏻♀️
Rrabis12 Meralvedatazer bilmediğim için soruyorum salı günğ 40 ımkz çıkcak normalde emzirirekn adet olunmuyor mu olunuyorsa emzirilmiyormu acaba
Meralvedatazer Rrabis12 genelde geç olunuyor emzirince ama emzirilmeye devam ediliyor neden edilmesin ki
Zeyzey2019_ Meralvedatazer daha 40 ım çıkmadan adet olmaya başladım. Sonra her ay oldum. Bazen erken bazen geç ama oldum
aytiii Meralvedatazer 42. Günümde adet oldum. Üstünden 37 gün daha geçti bugün 2.adetimi de oldum. Yaz günü biraz rahat etseydim diye düşünüyorum ben de…
Meralvedatazer aytiii aynen bende öyle düşünüyordum ama bir yandan da iyi adet olmayınca insan şişiyormuş
aytiii Meralvedatazer orasi öyle tabi ama mesela kuzenim 40ı çıkınca olmuş sonra 5 ay falan olmamış ben de biraz gecikince 1 2 ay olmam diye düşünmüştüm
aytiii Meralvedatazer bu arada annem de hemen adet olmaya başlamış ve düzenli olurmuş. Kaynanam emzirdiği müddette hiç adet olmamış gorumcemin çocuğu 1 yaşında o da hiç olmadı.
Ayaz20 Meralvedatazer bende öyle zannediyordum Ama 50 günü adet gördüm bende yaz günü rahat ederim diye umut ediyordum ama maalesef nerede bende o şans 🤷🏼♀️😂
feyza_sare Meralvedatazer benim lohusa kanamam 34 gün sürdü tam 40. Gündemde adet oldum güzel bişey olsun 🤪 ödem gidiyor işte🥳🥳🥳