Elshana Selam her kese men yeni anne oldum. Uc gundur,cocugun emmesi meme uclarimi yara etdi. Oluyorum agrisindan,heleki emdirirken dayanamiyom. Ne yapsam agrisi kecer ve ya hangi krem falan kullansam duzelir?
buketttylk Elshana lansinoh krem ve gümüş kapak ikisini aynı anda kullanın ve emzirmeye devam edin ne kadar acısa da emin olun iyileşecek biraz sabır sadece aynı durumu bende yaşadım bunları kullandım ve 1.aydan sonra hiçbir şey kullanmadım sonra hiç yara olmuyor
Robinson Elshana bende bir haftalim anneyim Doktorum gogus ucu catlaklari icin hametol krem yazdi sari renkte olani Her emzirmeden sonra surdum ve surekli havalandirdim uclarini iki uc gunde iyilesti umarim sizede yarar gecmis olsun 🙏🏻
mlgrs2404 Elshana gogus kalkanı almanı öneririm gümüş kapaklara nazaran fiyatı daha uygun hiç bir şekilde yara olmuyor çok geçmiş olsun
Dorukmomy Elshana canım çok geçmiş olsun bende öyleydim 34 günlüğüz bizde 30.günüm de ağrılarım acılarım geçti. Tahin var ya onun üzerindeki yağı biraz sürmüştüm ben bide tatlı badem yağı almıştım onu da sürüyordum. Ayrıca lansinoh diye bir krem var onu da hep kullandım büyük faydası var bence. Son olarakta kalkan sipariş etmiştim bu aralar onu da takıyorum bu göğüs pedlerini bi süre kullanma göğüslerin hava alması lazım çünkü kalkanla vok rahat ettim ben tavsiye ederim
Fatmlaelif Benimde öyle oldu göğüs kapağı aldım internetten onu kullanıyorum şimdi biraz daha iyi iyilestiriyo
MayaBuse Elshana ben de lansinıh kullanmıştım uzun süre,çok hassastı yara da olmuştu lansinoh epey yumuşatmıştı ama tamamen geçirmemişti.Sonra zeytinyağı denedim hemen geçirdi ve bir daha yarada olmadı.
Serife_oykumm Ben aklına gelebilecek herşeyi denedim lansinoh zeytinyağı kırmızı kantoron yağı tahın yağı ama hiç bişeyin faydası olmadı. Önce çatladı sonra yara oldu kabuk bağladı ve göğüs uçlarım koptu. Maalesef bebeğimi emziremedim ama çok araştırdım canım 2. Çocuk için tecrübe kazandım. Öncelikle sakın panik yapma korkma bu direk sütünü azaltıyor. Süt sağma makinen varsa eğer göğüslerinin dinlenmesine izin ver bir kere sağ bir kere emzir gümüş kapağın işe yaradığını çok yerde okudum onu dene veya başka bi seçenek silikon göğüs ucu dene ondada aventi çok okudum. İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin canım geçmiş olsun
Elshana Dorukmomy bepanten kremi kullaniyorum her emzirmeden sonra. Yeniden emzirdiyimde yikiyorum. Yavaw yavaw aliwiyorum once acitir sonra kecir😭