Mft2019 İyi günler kızlar bir şey soracağım oğlum 10 ay 11 günlük baş çevresi 44.5 kilosu 9200 boyu 74cm sizce baş çevresi çok mu küçük bu aydaki bebekler de durum nedir gayet sağlıklı bir bebek aslında ama baş çevresi bana çok küçük geliyor 😔
Sadiyealp Mft2019 bence gayet normal bizimde 9 ay aşısında 72 cm boy 10.320 kilo 45 cm baş çevresi geldi hatta hemşire kafa çapu buyuk dedi
Ccansuu Mft2019 1 yaş aşısında kızımın 44 cm di normal dedi hemşire bıngıldağı da 9. Ayda kapandı doktor da bi sıkıntı görmedi önemli olan düzenli büyümesi genetik de olabiliyor kafa küçüklüğü 🌱
Mft2019 Sadiyealp öyle mi bizim de 44 çıktı 9 ay aşısında ebe biraz küçük ama daha bıngıldağı açık büyür dedi ama işte annelik endişe ediyorum çok
Sadiyealp Mft2019 yok canım küçük değil ben bakıyorum da büyük bile tbi bizimki genetik birazda eşimin tarafı ful kocaman kafalı 😂
Deletedmom423 Mft2019 bi uygulamada öyle yazıyor canim en düşük 42 en yüksek 47 arasıda normal diye..
Pudrabeyazim Canim sikinti neresinde ki bunun gayet normal ayrıca 1cm büyümek zorunda değil bas cevresi 6 aydan sonra özellikle kiz bebekte yarim cm de büyüse normal kabul edilir ki seninki 1 cm buyumus bence bir sikinti yok 8 ay 9 günlük bebegim kiz bç 44 cm
Mft2019 Pudrabeyazim yani tabloya göre boyu ve kilosu orta değerlerde bç biraz alt değer olunca ondan stres yaptım
Mft2019 Sadiyealp teşekkür ederim öyle mi diyorsunuz 🤗sizin bebeğinizin bu ayda kaç cm di acaba yani bir sıkıntı yoktur inşallah çok şükür gayet akıllı da oğluşum ama işte o tabloda çok küçük değerde olması beni korkuttu
Sadiyealp Mft2019 9 aylıkken 45 cm Di 😂yok canm bence değeri küçük değil dediğim gbi bizim ebemizi büyük dedi 😁
ikizerkekannesi Mft2019 9aylık aşıda ikizlerimin birinin baş çevresi biraz küçük çıkmıştı hemşire baya bişi söyledi kesin doktora gidin vs diye 10 aylık kontrolümüzde 44.5 çıktı doktora hemşirenin söylediklerini söyledim gülüp hiç birşeyi yok önemli olan düzenli olarak büyümesi doğum cm her bebekte farklı dedi hemde benimkinin bıngılı kapanmış bende takmıştım ama normalmış☺️
Mft2019 Teşekkür ederim ben de biraz endişelendim hemşire biraz küçük deyince yani endişelenecek bir şey yoktur o zaman inşallah 🤗