minik_koalam Bebeğim 42 günlük ve bazen yastık kullanıyorum bazen de kullanmıyorum. Bizimkiler ufak da olsa kafasının altına yastık bırak diyorlar kaynana tarafı da kullanmıyor açıkçası kararsız kaldım siz nasıl yapıyorsunuz
Bgmbgmbgm minik_koalam 6 aylık hiç yastık kullanmıyorum. Çok küçükken reflü yatağında yatırıyordum o eğik oluyor kendiliğinden..
hicran37 minik_koalam benim kızım 7 aylık olacak önceden de yastıkla uyuttuğum zaman 5 dakika sonra uyanıp diklenmeye çalışıyordu o yüzden yastık kullanmıyorum zarar konusunda hiçbir fikrim yok
minik_koalam Miraykiz58 bende bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum da muhtemelen 3 ayı gibi bende kullanırım
Miraykiz58 minik_koalam gece yatarken yastıksız yatırıyorum gündüz de zaman zaman yastıksız duruyor. Bende bir alıp nir koyuyorum yastığını
drn5410 minik_koalam benim bebeğim 20 günlük reflü yatağında yatıyor bazen ayakta sallıyorum o zaman emzirme yastığında sallıyorum bir kere de emzirme yastığında uyuttum 🤔
Derineda minik_koalam 1 yaşına kadar yastık kullanılmıyor diye biliyorum öyle duymuştum yani . Benim kızım 9 aylık oldu yastıksız uyur . Boyun ağrısı yapar yastıktan kafası düşer bence . Sizin kararınız
BuketBudak minik_koalam 40 ı çıkana kadar reflü yastığını yatağının içine koyup yatırıyodum. 75 günlüğüz sadece ayağımda salladığımda yastık var onun haricinde yastık kullanmıyoruz.
TalentedMom minik_koalam 1 yaşından önce yastık kullanmamalısın doktorlar da önermiyor beyin gelişimi açısından çok önemli