Yasmncvk06 Eylül 8 evlilik yıldönümümüz fikir verirmisiniz eşime internet üzerinden kapıda ödemeli olarak ne alabilirim 😀
2cocukluanne222 Yasmncvk06 8 yıldır ilk defa düzgün bi plan yaptık 1 ay öncesinden gezmeye gidecektik günü birlik ama esim covid oldu hayaller suya düştü yan odadan görüntülü konusarak kutladik 😂😂
anneadayi Yasmncvk06 kapıda ödeme olurmu bilmem ama ben geçen yıl dönümümüde samsung watch gt2 almıştım. Bu yıl oğlumuzu vereceğim kucağına 😂
Keremtugra Yasmncvk06 bnde ayakkabı mi alsam diyorum çünkü kiyafet parfüm ihtiyaci yok saat falanda takamiyor
Keremtugra Yasmncvk06 ihtiyaci olan herhangi bise olabilir erkeklerin surekli bizim gibi biseye ihtiyaci olmuyor ama illaki vardir😀
Fatmanur68 Yasmncvk06 bizimde 8 eylül evlilik yıldönümümüz bende hedye arayışındaydim cok iyi oldu postunuz 😁😁 sanirim ben hem eşime hem kendime çift saati alcam belki sizede fikir olur
minnosum25 Yasmncvk06 aaa bizimde evlilik yıldönümümüz aynı bende düşünyorm ne alsam diye tam benlik post açtğnz için teşekkürler 😄
minnosum25 Yasmncvk06 aslnda güzel fikir ama gidip yernde bakmak daha mantklı gibi bkleym bnde belki bulurum