Elmasekerim15 Kızlar kızımın kulaklarında zaman zaman koku hissediyorum çogunlukla banyodan sonra kulak akıntısı gibi sorunumuz yok sizin başınıza gelen varmı böyle bişey ??
As1ioz Elmasekerim15 kulak arkasını kontrol et kuzum bizdede vardı rtık iyice yıkıyorum kulak arkasını bende sasırmıstım koku nerden gelio diuiye dıskı gbi bi koku 🤣
Dn123 Elmasekerim15 kulağında değilde kulağının arkasına baktınız mı hiç. Benim bebeğimin de kulağı kokuyordu ama arkasında kabuklanma başlamış o kokuyormuş. Birde banyodan çıkınca kulağına pamuk koyun mutlaka şu kaçıyorsa çektin yoksa akmaya baslar bird e ben arada bir kulak çöpüyle kulak kepcesini temizliyorum o da koku yapiyor
Kavruuukk Elmasekerim15 genelde kulak arkasından gelir bizim sutumuz hep oraya akiyo üstüne dogruda pislikler birikiyo ama
Elmasekerim15 As1ioz baktım kulagın arkasınada canım hiç bişey yok kulagınıda çok gğzel kuruluyorum akıntısı falanda yok anlamadm bende
Elmasekerim15 Dn123 baktm canım kulagının arkasına tertemz hiç bişey yok banyodan snrada çok güzel kuruluyorum anlamadm bende neden oldugunu
zehraaaa123 Dn123 ya bunu biz de yasiyoruz. ne yapsam caresini bulamadım. iiki gunde bur banyo yaptırıyorum, iyice silip kuruluyorum ama yine tekrarlıyor maalesef.
Elmasekerim15 zehraaaa123 canım bende hergün yaptırıyorum bazen sabah akşam bile yaptrdıgm oluyor banyo ama yşnede oluyo anlayamadm ya
Angel42 Koku problemi bızdede var tek kulagında dktr enfksıyon yok dedı neyapsam bılemıyorum sankı bı bez uzun zaman ıslak kalır kokar ya aynı oyle ne yapsam bılemıyorum