DenizRuya Mlsyldz Aptamili hemşiremiz önermemişti gaz ve kabızlık problemi çok yarattığı için ben kızıma hipp, bebelac,humana kullandım malesef hiç birini sevmedi şuan sma kullanıyorum şükür onu içiyor yani bebege bağlı biraz bu mama sevme konusu :)
Umut1 Mlsyldz Ben kullandım doktor önerisiyle bebeğimi daha da rahatsız etti gazı bitmek bilmedi bekli de diğer mamaya alıştığı içindir inşallah size çözüm olur
Dilekk31 Mlsyldz bebeği isal yapıyor ve tadı çok acı olduğundan bebek içmek istemıyor kusuyor yuzunu ekşitiyor zorla içiyor ve uykudan uyanmıyor sırf içmemek için
Ayazingo Mlsyldz ben kullandım canım ama etki etme gaz ve kabızdı hep 5. Ayda bebivitaya geçtim düzeldi 😬
Mlsyldz DenizRuya comformil kaz ve kabizlk olann icin diye dymstm ama evt oyle deneye yanila ogrenicz artk
Mlsyldz Umut1 kullanmadan iade ettik cnku içinde glikoz şurubu ve nisasta varmış hippe geri dönüş yapiyorz yine
Mlsyldz Dilekk31 bebelac gold almstk gaz sorunu oldu ve kakasini yaparken ıkına ıkına bi hal oldu yavrm hic iyi gelmedi o aptamil deneyelm dedm onnda icinde glikoz şurubu ve nisasta varms ilk kullndgmz hippe geri döndk şmdlk ama o da çok yaramadı gbi beslemedi snki kilo alimi çok az olmstu bakalm artk ya 😥
Dilekk31 Mlsyldz normal aptamil 1 alın ıstersenız ondada gaz ve kaka sorunu oluyor ama benim kullandığım gaz damlası zinço çok ıyı geldı kaka sorunu da bir çay kaşığı zeytın yagı deneyin bence