Aleynamhmmd Kızlar 15 günlük bebeğim var öksürüyor acaba balgamı falan mı var doğal yollardan ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz 🤲🏻
[silindi] Aleynamhmmd bi doktora gösterin bence daha çok küçükmüş. Benim oğlum 3,5 aylıkken grip öksürük oldu doktor bol bol emzir dedi. Bide öksürük için prospan şurup verdi o iyi geldi. Ama seninki daha çok küçük şurup olmayabilir şu an
Eymen190218 Aleynamhmmd canım vakit kaybetmeden doktora götür çok salgın var balgam oluşur ciğerlerine inerse sıkıntı Allah korusun çok küçük olunca bilemedim ne yöntem olur 🤷♀️
ElifKaratas Aleynamhmmd eve gripli kimse alma benden en büyük tavsiye sizde grip olursanız maske takın hiç bekleme doktora götür Canm burnunu da sık sık temizle
Aleynamhmmd Eymen190218 doktorumuz muayene ettim bi sıkıntı yok demişti serum vermişti burnunu temizliyorum öksürüğüde arada oluyor
Aleynamhmmd ElifKaratas doktora gitttik canım geçen gün sıkıntı yok dedi serum verdi ama içim rahat etmiyor
Mltmlrn Benim bebeğim de 20 günlük burun akıntısı ve balgam lı öksürüğü var..doktora götürdüm sadece burun spreyi ile temizle dedi..ama o günden bugüne daha da artı ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim..öksürük ce morarıyor canparçam haliyle benim aklım çıkıyor..başka yol yöntem bilen yokmu??
Mltmlrn Aleynamhmmd burnu temizlemek yeterli gelmiyor sanki bana öyle geliyor çünkü burun akintisi ndan sonra balgam ve öksürük başladı..yarın doktoruna götürecem içim rahat değil. Allah yardimcimiz olsun