ttaazzeaannee sabah emiyor 1 buçuk saat sonra kendim yaptığım bebek bisküvisi içine bir kaşık labne peyniri yarım yumurta sarısı ve bir tatlı ve kaşığı üzüm pekmezi koyup anne sütü ile ıslatıp veriyorum. Bazen içine elma püresi yada çeyrek muz ekliyorum . Bazen bebe bisküvisi yerine kaşık maması ile hazırlıyorum. Öğlen kıymalı tarhana çorbası yoğurt çorbası yada kabak havuç patates minik soğan ve maydanoz yaprağı ile hazırlanmış sebze çorbası olabiliyor . Akşam üzeri yarım seftali , iki kayısı ,yarım elma iki kirmizi erik gibi herhangi birini cam rendede rendeleyip veriyorum . Uyuyup uyandıktan sonra da kendim mayaladigim yaklaşık bir küçük çay bardağı yogurt. bazen meyve ile yoğurdu tek seferde meyveli yoğurt gibi verdiğim de oluyor . Her öğünü yedikten sonra az da olsa emiyor . Gece bir kere daha emmeye kalkıyor ezan vakti gibi. Umarım faydalı olmuştur . Örnek menü tam 7 ay 2 günlüğüz . Kıymaya daha yeni başladım. Hindi veya kuzu olabilir yağsız iki kere çekilmiş olacak. Ceviz de eklemeye başlayacağım kahvaltıya haftaya . 🌺