ervam1 başımızda ciddi konak oldu ozaman kaşınması öğrendi 6 aylık oldu her yerini yara yapiyo kaşıya kaşıya yapma diyorum sinirleniyo baktı olmuyo emerken beni kasiyo oda olmadı uyurken yatağı huy edindi nasıl vaz geçer ne yapicam bilmiyorum yardım edin
LinaMom0501 ervam1 Konak için hakiki zeytinyağı sürün basına ve ınce sık tarakla tarayarak temizleyebilirsiniz de.
Beyza23 ervam1 6 aylık olunca Konak oluyor mu ya😣 bizim de geçmeyen konağımız vardı babası üç buçuk aylıkken elektrikli traş makinesi ile başlığını değiştirerek saçlarını kesti ve ogünden sonra bitti
Demrhan Mustelanın konak şampuanı alın 3 4 yıkamada geçiriyor benım bebeğimdede var cok fena bir kc yıkamada gecirdi
ervam1 Eceannee heryerini besin alerjisi diyorlar hiç birşey vermedim anne sutu yine aynı aylardır böyle çıldırıcam ne denilse yaptım yok yok yok
ervam1 Eceannee kestim süt yumurta dediler bıraktım yok o dediler bu dediler süt yarasız oldu beslenme sorunları yaşamaya başladım bebeğim kilo almadı ek gıdaya geçtim 4ay 20 günlükken 😔 denedim kabarma döküntü kızarıklık hiç birşey olmassa alerji yok dediler olmadı ama 😔😔 kadındınız gitmiyo gitmiyo alerji ilacı verince bayılıp kaliyo
Eceannee ervam1 Allah allahh rabbim şifa versin inşallah canım bozma moralini geçecektir Allah’ın izniyle tek bir hastaneyle doktorla kalma detaylı bir araştırma Hastanesi’ne gotur iyice baksınlar ya
Zeytinnnnnnnnnnnn_19 Canım acaba ekzama olmuş olabilirmi.Saglik ocaklarında bazen aile hekimleri cocuk dr.daha iyi bakıyor.Kasintisi için bir krem verebilir.
Zeytinnnnnnnnnnnn_19 Acaba bebegine kullandığın şampuan deterjan vb.seylerden olabilir onlari degistirebilirsin özellikle şampuanıni