EmineDuru Merhaba arkadaşlar artık içime atmaktan düşünmekten deliricem aynalara bakmak istemiyorum hergün eski resimlerme bakıp ağlıyorum 5ay olucak bütün doğum kilomu verdim normalde de zayıf değilim ama bi pantolana rahatça giriyodum artık deliricem yüzüm fiziğim herşey iğrenç geliyo eşimin yanında ağlıyorum kötü niyetli olmasa bile kiloma biri bişey denince ağlıyorum 😢 91 kiloyum şuan ekmeği şekerri vs. Herşeyi kestim 1 2 haftadr bi önce tek isteğim zayiflamak piskolojim gitti artık çok mutsuzum bi yardım edin moral verin akıl verin yeter dayanamıyorum 😢😢
Kbrbydk EmineDuru herşey bir anda olmaz ki. Çabalamak gerek. Ekmeği şekeri kesmissiniz zaten. Emziriyorsanız çok daha iyi. Çabuk toparlarsiniz. Hem kocaman bir can çıkıyor o vücuttan üzülmeyin. Bız büyük bir mucizeyi gerçekleştiriyoruz kolay değil.
Arifcanmoms1 EmineDuru cnm bende 85 ama gören 85 demez uzun boyluyuz diye yeni dogum yapmisisn annesin emin ol bunların hepsi gececektir sağlıkla bebeğini kucağına almışsin bunları hiccc dert etme elbet geçer bende 10 kilo aldım ama zamanla geçer bunu biliyorum önemli olan bebek boşver gitsin gerisini🥰🥰
Tupbebekannesi EmineDuru yillarca cocugu olmayanlar gelsin akliniza Rabbim baska dert vermesin cocuk yapmak icin ne emekler veriliyor , buyutmek icinde oyle , varsin kilolu olalim ,saglikli olalim yeter
Elifnaz34 EmineDuru spora başla istersen hem kendini iyi hissedersin ama sezeryan ile yaptıysan 6 ay sonra yapabilirsin. Ne kadar çok takarsan vermek yerine çok alırsın hiç kilonu takma canım sonuçta yeni doğum yapmışsın moralini bozma şimdilik bebeğinle ilgilen kilo verilir
EmineDuru Kbrbydk yok emzirmiyorum ama bu psikolojiyle nasıl başarıcam tutamadım kendimi buraya döküldüm artık
EmineDuru Arifcanmoms1 bende şuan 91 boyda 168 ollmuyo işte öle eşimin bişey dedi yok ama ben bi bakışına bile üzülüyorum 😌 moraliniz için teşekkürler 🙏🏻
mikelenjelo35 EmineDuru detoks suyu yap.sekeri dengeliyor tok tutuyor.ben sadece detoks suyu ve çikolatayı ekmeği bıraktım.iko haftada 6kilo verdim.makarbada yedim pilavda.ama aksam yemeginden sonra aciksamda yemedim tuttum kendimi .bı sure sonra bünye alışıyor.
Emirimiz EmineDuru benim boyum 168 kilom 82 eşim habire diyete girmemiz laızzım falan diyo bende memleketime geldim diyete girip sürpriz yapacak bir ay burdayım bin8 kilo versem ilk etapta süper olacak
EmineDuru Arifcanmoms1 Hayır yok öyle değil çok anlayışlı çok iyi biridir ama ben delirdim galiba beni beyenmedini falan düşünüyorum telde bile birine bakınca normal birine delircek gibi oluyorum kafayı yedim sanırım özgüven yok kilo yüzünden
Arifcanmoms1 EmineDuru benimde çok kilom var ama siz ozguvensiz olursanız aklınıza çok kotu şeyle rgelir o yüzden kendinize güvenin lutfen
EmineDuru Elifnaz34 yok sezeryan değil cnm normal doğum spora virüsten dolayı ve çocuğa bakan olmadı için gidemem anca kışın . Zaten kafaya bukadr çok taktım için artık dayanamadım burada paylaştım desteğin için saol
Umrann 67 kilodan 57 ye düştüm 1 buçuk ayda Fable tea sayesinde acayip tokluk hissi veriyor tavsiye edebilirim
EmineDuru Umrann ne kdar canım ne oluyo çaymı ben bide şuan kekreymiş tozu ve fantastik dörtlü çayı içiyorum onuda deniyim