Kh201590 şuan oglum 16,5 aylik, kızım 2,5 aylık. Bende hamileyken sizin gibi düşünuyordum. Nasıl yetişecem ikisine. Oglum ilgisiz kalacak felan diye düşünuyordum hep. Ama tam tersi oldu şuan. Kızımı emzirip uyutuyorum. Ondan sonra oglumla ilgileniyorum hep. Hatta yere oturuyorum, bi yandan kızımı emzirirken bi yandan oglumla kule dizmece oynuyoruz. 🤪😂 oğlum şuan fazla ilgiden şımardı diyebilirim 😂 eşim hergün işten gelince 1 saat oglumu dışarda apartman önünde gezdirir. Arabaya bindirip 1 2 tur atip gelirler eve. Yani kızim dogmadan önce bu kadar ilgilenmiyorduk oglumla 😂😂 her zaman sevgimizi gösteriyoruz. Hatta kızım uyurken ,oğlum oyunu bırakip gelip kızımin bacagindan öpüyor,biraz sevip sonra oyuna devam ediyor. Daha 16 aylik. 😇 bu hareketleri ,kardesini böyle sevmesi beni öyle mutlu ediyorki anlatamam. 😇 bence sizde hic strese girmeyin. Akışına birakın. Ikisine de yetersiniz emin olun. Ben bazen kizimi kucagima alıp yere oturup sanki kizimda oyun oynuyormuş gibi yapiyorum. Oglumda buna cok seviniyor. Oyuncaklarini alıp kardesine veriyor. 🤗 kardeşin seni öpecek gel diyorum. Gelip yanagini uzatiyor. Sonra kendisi kardesini öpüyor felan. Birde sizin ki kız bebek ,o daha cok sevgi dolu olur. Benim oglum bu kadar severken,kız bebekleri düşünemiyorum 😁 dogum yaptigim ilk zamanlar oglum korkardi. Kızım aglayinca hemen gelip bana sarilirdi. Ama şimdi kızım aglayinca kendisi benden önce koşup gidip beşigini salliyor, kendi kendine birseyler söyluyor. Kızimda susuyor, birbirlerine bakip gülüşüyorlar. Oglumun kardesine dokunmasina izin veriyorum hep. Eger izin vermezsem, yani dokunma elleme dersem daha hirçın olurdu. Kıskanabilir, ve zarar vermek isteyebilirdi. Ama öyle degil. Bazen geliyor, agiz mendilini alip kardesinin ellerini agzini siliyor. Ben öğretmiyorum aslinda. Kendisi hep beni izledigi icin baka baka ögreniyor. Hatta altini degistirirken bezini getir diyorum ,cekmeceden bezini alip geliyor 😂 daha bircok sey var şuan bunlar aklima geldi.