lvn1221 Bebegin 4 buçuk aylık meme reddi var sağarak veriyorum ama içtiği süt miktarı arttığından mi sütüm azaldığından mi bilmiyorum yetişemiyorum bir kaç gündür. Sorum şu sadece sağarak uzun zamandır bebeğini besleyen var mı acaba yoksa sağimla bir yere kadar mı ne yapmalıyım litfen paylasin
Balkzm_0604 lvn1221 canım sağma Br süre sonra sütü bitiriyor muş öyle duydum ama emin değilim yanlış da olabilir
btlgvrcn lvn1221 13 aydır sağıyorum düzenli sağarsanız bitmez ek gıdaya kadar sadece sütle besledim çok azalıp yetmediğini düşünürsem tek tüm mama verdim doymadığını düşündüğünüz noktada mama verin ama süt sağmayı bırakmayın
Perissmom lvn1221 Balkzm_0604 düzenli sağarsanız azalmaz, 3 saatte bir sağacaksınız. siz memeyi teklif edin yine de hep
hypatia lvn1221 4 aydır günde 8 defa sağıyorum canım. Azalma olmadı aksine çok arttı. Ama bebek emmese bile memenizde biraz zaman geçirsin o şekilde sütünüz daha da artar
lvn1221 btlgvrcn bana verebileceğiniz başka ipuçları var mı acaba bende sadece süt vermek istiyorum gittiği yere kadar sadece sagim yaparak
btlgvrcn lvn1221 Saatleri kaçırmamanız doktor ne kadar tatlı ile sütün bir alakası yok dese de bence arttırıyor ve sıvı tüketimi çok önemli vazgeçmeyin çok zor bir süreç yıpratıcı ama evlat olunca konu akan sular duruyor üç saatte bir gece gündüz sağın ben geceleri için tam saatinde alarm kuruyordum 🌺
Baran_agah46 Ben de 5 ay 1 haftadır sağarak veriyorum sütümü, 2 saatte bir en fazla 3 saatte bir sağım yapıyorum, sık sağım önemli
Burcutuna lvn1221 20 ay sagarak verdim mamada hiç almamıştı tavsiyem 3 saati asmadan gece gündüz sağın böylece azalmayacaktir sütünüz.bol su icin ben her saat başı sagdigimi bilirim biliyorum çok zor ama bu günler geçici sonra iyiki vermişsin diyorsunuz içiniz rahat oluyor
lvn1221 Gece bi kere tek kalkıyorum buzluktan süt veriyorum ama sütlerim bitti gündüz bende 2 3 saatte bir sağıyorum daha fazlasını yapmalıyım
lvn1221 btlgvrcn yanlış anlamazsanız biset sorucm bebeğim 4 buçuk aylık önceden 90 ml yetiyodu artık yetmiyo siz her seansta ne kadar sagiyoduniz acaba her saens 120 çıkarmak mümkün mu
btlgvrcn lvn1221 Ara sıra değişiyordu ama tatbiki mümkün değil bu aralar çok azaldı işe döndüm akşam sabah sağıyorum üç aylıkken 90 da çıkıyordu 120 de oluyordu