2lokummannesiii Deneyimli annelerden yardım istiyorum. Oğlumun gece uyanmaları yoruyor artık bana yardım edebilir misiniz? Yatır kaldır yöntemini yapmayı düşünüyorum ama cesaretim de sıfır çünkü oğlum alerjik.
Deniziincani 2lokummannesiii ah uyku derin yaradır içimde 7 buçuk aydr uyutmadi uyutmuyor sabahn 6sında uyandı 7 bucukta uyudu 8 de uyandı yarım saattr salliyorm gözler gidiyor tekrar açılıyor we benmde o egtmi wermem şart artk yoruldum hem de çok surda duraym belki birinin yardımı dokunur 😔🤷🤦
2lokummannesiii Deniziincani uyku saatlerini düzenleseniz nasıl uyuyor ayrıntılı yazar mısınız belki yardımcı olabilirim.
Deniziincani 2lokummannesiii gerçekten mi çok mutlu olurum inanın aslında bı duzenimz War akşam 8 en geç 8 buçukta uyur sabah 6 da uyanır gün içinde 2 yahut 2 buçuk saatte bir uyur ama geceleri saat başı gün içinde ise yarım saate uyanır tekrar sallayıp uyutmam bir saatimi alır we hamileym çok yorldm cok
2lokummannesiii Deniziincani gece uykusu iyi 10 saat kadar uyuyor. Ama gündüz uykularında sıkıntı var az uyuyor üç kez uyusa toplam bir buçuk saat uyuyor öyle mi?
Deniziincani 2lokummannesiii gece bölük pörçük iki saat üst üste uyumaz sallnmak istiyor gecenin yaranı sallnarak geçiriyor gün içinde de bazen iki bazen üç uyku yapiyor