Dilekmh Arkadaşlar nedir bebeklerinizin kilosu lütfen linçleyecekler yazmasın . Tamamen bilgi edinmek için soruyorum
ervam1 Dilekmh benim kizin boyu 62.50 cm kilosu 6.700 ama 2900 doğdu ve 41 cimdi ufak bebek hala öyle ama doktorumuz zayıf ve kısa dedi 😔🤷♀️
Dilekmh Esdoel 7 kg 74 cm kız bebek . Ek gıdaya başladık hiçbirşekilde yemiyor ve kilo alımı az . Acaba aynı aydaki bebeklerde hep aynı sorun mu var diye merak ettiğim için sordum
cocomelon Dilekmh heralde dalga geçiyorsunuz benim kızım 1 yaşında 9 kg 74 cm doktor yine iyi diyor 😅😅
Dilekmh Esdoel doktorumuz liste verdi bildiğiniz herşeyi püskürtüyor bir kaşık girsin diye ağzına çırpınıyorum resmen . İlk başta gayet güzel gidiyordu 10 gündür canım çıkıyor. Buarada biz 5. Ayda başladık kilo alımımız az diye ama böyle giderse sanırım hiç kg alamayacak
Esdoel Dilekmh başka şeyler dene canım mesela yoğurdu sevmediyse 1 hafta verme onun yerine meyve püresi ver 1 hafta sonra yoğurdu dene yada sebze püresi ver hani sırayla anlayabilmişimdir umarim
Esdoel Dilekmh aynen öyle canım doğduğundan beri mama ile beslendiği için 4 ayda geçtik kilo aliminda sıkıntı yoktu ama tadımlık başla dedi doktorumuz kızımda da öyle yapmıştık oda mamayla besleniyordu ama kilosu çok dusuktu onda 1 hafta tadımlık verip sonra öğün olarak vermeye baslamistim
Dilekmh Prensannesi17 cnm bana göre iyi ama doktoru tutturmuş bu çocuk zayıf . İşinin ehli söyleyince de insan acaba mi diyor
Aymiram Kilo ve boy bebeklerin anne baba yapısına göre deyiştir kıyaslama yanlış bebegin dogum kilosuna görede deyiştir benim kızım 3890 kilo dogdu boy 54 cm şimdi 4 ayına 5 gün var boyu 75 kilosu 7500 babasının boyu 185 benimki 170
Dilekmh Aymiram kıyaslama değil cnm doktoru ısrarla zayıf deyince acaba mı oluyor insan ama bana zayıf gelmiyor minyon evet ama doğumdan önce bnde öyleydim
SbnmTlg Dilekmh Bazen işin ehli sandıklarımız da işin ehli olmuyor maalesef 🤷🏻♀️ Ben her doktora güvenmem mesela ki güvenilmiyorda. Sizin bebeğiniz persentil tablosuna göre ortalama değerde. Sizin bebeğinizin Doğum kilosu ne kadardı? Aylık ortalama 800gr alması bebeğin iyi beslendiğini gösterirmiş.