Elifelcn Zrn35 Reflü yatağı alın elinizde yoksa bizde kusmasini azaltmadi yatak sadece gece daha güvenli uyumasini sağladı. Kolyeye gelince kusma sorunumuz bitti çok şükür sizde alın ilerde zaten diş için işinize yarayacak. Sadece erken almis olacaksınız
Zrn35 Elifelcn aldım ama tehlikeli diye takmıyordum bilekliği de elini ağzına götürüyor diye takamadım yarından itibaren gözüm üzerindeyken takayım en aZından. Reflü yatağını da 15-20 günlükten beri kullanıyorum ona rağmen oldu. Teşekkür ederim
Fdk_42 Elifelcn ayak bileğinede takabilirsin canım tenine temas etmesi yeterli zaten ilk4ay bebeklerde ayak bilegine takılması öneriliyor
Elifelcn Fdk_42 Bizim kolye uzun cnm ayak bileğine 3 tur sarıyorum yinede büyük geliyor. Ben epey uzun bir kolye almıştım kayınvalidem ve kızıma böldüm yine de uzun
Mrvebyds Esranur evet normal yani bebeğim 3 aylık oldu hala kusması devam ediyor beslenmeden sonra. Doktora sorduğumda bebek kilo alıyorsa herhangi bir problem olmaz dedi
Fdk_42 Elifelcn bebeklere Özel var kolyelelerde ondan sandım ozamn iyi ediyorsun canım gece çıkarmakla