idil1990 Egelihayat siyah alma silsen bile gozukur toz konsa ben burdayim der. Tum yaglar meydana cikar alan binpisman calisirken satmak bile istemezdim. Metalde yuzeyde leke illa kaliyor peceteyle kurulamak illa gerekiyor o yuzden beyaz ankastre setini bu alemde tek gecerim. Marka sorarsaniz siemens derim cok kaliteli fiyati yuksek gelirse profiloyuda siemens uretiyor. Yetkili servisi falan orasi bakiyor.
Duruu1 Egelihayat canım 2 yıldır Vestel’in ankestre takımını kullanıyorum çok da memnunum cam değil ama camlar patlıyo diye duydum cam almadım ondan korktum 🤭
cypriot Ben teka markalı cam ocak kullanıyorum. Öyle metal parçalarını vs sök temizle gibi derdi olmuyor, işim bitince yağlanmadıysa bir kez silip geçiyorum, yok yağlandıysa cifliyorum geçiyorum ilk günkü gibi oluyor. 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
Zeynep17 Siyah bosch marka kullanıyorum. Marka olarak çok memnunum ama siyah cam çok toz gösteriyor. Sürekli silmek gerekiyor. Asil duruyor evet ama çok uğraştırıyor.
Ebru-isil Duruu1 sanırım montaj hatasından oluyormuş o yanlardan belirli bi cm boşluk olması gerekiyormuş onu sıfıra sıfır ayarlarlarsa oluyormuş.
Ebru-isil Arçelik beyaz cam ankastre öneririm.ocağı geniş tencereler dip dibe girmiyor.Beyaz hem leke belli etmiyor davlumvazı cam,camsille çok kolay temizleniyor.
Derinkomm Ben de yeni aldım ama henüz kullanmadım yeni eve takılacak inşallah. Siemenste gri cam çıkmış hoşuma gitti bi bak istersen.