Zeynep_AlyaninAnnesi Bacağımda ki tüyleri bazen ağda bazen epilasyon yardımıyla alıyorum nedense tüylerim uzamaya başladığında bacaklarımda acayip kaşıntı oluyor. Benim gibi olan var mı? Çözüm bulan?
Prensinannesii06 Zeynep_AlyaninAnnesi olmaz mı ben deli gibi kaşınıyorum cilt kuruluğundan canım mümkünse her gün vücut losyonu kullan ama onlarda kimyasal benim kayınvalidem bana yapmıştı vücudum çok kuruyor ben daha önce sivilce için hap kullandım ondan sonra böyle kuru oldu tereyağı buğday nişastası bir şey daha vardı sanırım internetten bakın o kadar güzel nemlendiriyor ki benim yara olur kurulultan kaşıyınca hemen geçiriyor
Ssd Zeynep_AlyaninAnnesi Tüyler çıkarken de kaşıntı olur ama sadece bacaklarınızda oluyorsa kuruluktandır.
Ssd Zeynep_AlyaninAnnesi çok sıcak suyla yıkanmayın. Banyodan sonra da bacaklarınıza nemlendirici krem sürün. Belki değişir.
PervinY Çok kaşımamak lazım ama aşırı batık oluyor yoksa iyice eminoldum artık kaşıdıkca batık oluyor çıkmıyor tüyler 😳 nemlendirmek lazım sadece