Fatma9438 Merhabalar kızlar bernardodan cookmate düdüklü almıştım hava kaçırıyor lastiğini bulamıyoruz. Hava kaçırmayan hızlı pişiren emniyetli uygun düdüklü önerir misiniz ?
Balteknem Fatma9438 takimimda emsan vardi canim eski tip degil otomatik ben hic kullanmazdim ilk onu kullandim ve cok memnun kaldim
karabocuk Ssmaral yarim saatte dana kemigini unutup resmen kemigi eritmisligim var. Fissler cidden harika
Maviyesil121212 Asiveela valla ucuz mal alacak kadar zengin olmadıgım için saydığı kriterlerden ‘ uygun’ Kısmı gözümden kaçmış 😂
turkuaz1290 Fatma9438 karacanınkini aldım indirimden 240tl ye şuan 300tl arada indirime giriyo takip ederseniz aşırı memnunum
turkuaz1290 Fatma9438 karaca grande gümüş 6lt paslanmaz düdüklü tencere diye geçiyor..1 ay önce aldım nohut ve kemikli eti yarım saatte lokum gibi yapıyor fiyats göre performans harika..binlerce tl vermeye hiç gerek yok
Mucizem27 Fatma9438 aman bacım Korkmaz marka almada ne alırsan al pişirmiyor ilallah ettim üstelik yeni garantidende kimse ilgilenmedi öyle kaldı 😕
sasuke Fatma9438 ben tefal kullanıyorum çok memnunum. Fissler markasınında çok iyi olduğunu biliyorum. Ama bana biraz pahalı gelmişti.