Yasemila Bebeğim 10 günlük memeye alıştıramadım emiyor ama gücü yetmiyor doymuyor sıkılıp ağlıyor sağıp biberon ile veriyorum sağmasam acıkıyo uıyakalıyo aç kalıyor. Sarılığı yükseldiği için bazen sütüm yokken mamada veriyorum. Sizin de var mı anne sütüyle destekli mama verenleriniz. Emmediği için sütüm de çoğalmıyor.
Livaninannesi Yasemila benim bebeğim de mama ile besleniyor çocuğu aç bırakma benim fikrim sarılığı yükselir. Ben sarılığı yükselmesin aç kalmasın diye mama verdim yapacak bişey yok. Anne sütü evet çok önemli ama kendimizi de yıpratmaya hiç gerek yok emmiyorsa emmiyor. Benim kızım gayet sağlıklı.
Dilberzeynep Yasemila ben veriyorum cnm bebelac +meme gayette memnunum sütüm gelmiyor ne yaptiysam olmai 2 aylik olduk boyle devam ediyoruz
Tomi Yasemila 18 günlük bebeğim. 10 gün boyunca sadece mamayla beslendi. Sütüm gelmedi. Sarılık olmadık. Sma optipro kullanıyoruz.
gglsrnarslan Yasemila benim de biraz yavaş kilo aldığı için doktorumuz mama ile desteklemek istedi hipp kullanıyoruz
Yasemila Livaninannesi mamayı insana zehir gibi gösteriyorlar insan çekiniyor valla ama emmiyor sağdığım da bazen yetmiyor doktora diyorum memeyi ver o doyar diyor almıyor ki doysun
Nebociim Ben erken doğurdum ve kızım hastanede kaldı hemşire çenesi kuvvetlensin diye emzik istedi emziğe de alıştı ve çenesi de kuvvetlendi biraz ama sütüm az geldiği için ve göğüs ucum olmadığı için silikon göğüs ucu aldım öyle emiyor ama doymuyor tabi SMA aldım kullanıyorum ve maşallah kilo alımı da iyi tavsiye ederim emzik vererek çenesinin kuvvetlenmesini sağla
Yasemila Nebociim emzikte verdim ama işte göğüslerimi alıyor 5 dk çekiyor uyuyor sonra biberon veriyorum ordan içiyor gayet güzel
Tbaysl Ben bebeğime hem mama aptamil hemde meme veriyorum. Sütüm yetmediği için mamada vermek zorundaydım. Şükür sarılık olmadı. Bebeğim 3 aylık
Nurunnannesii Yasemila eger mama vereceksen canim anne sutune en yakin sut Humana dir, bunu doktorlar da diyor,diger markalardaki gibi katki yok fazla. Ki ben aptamil denedim bircok marka denedim ama yok, en iyisi humana.
Yasemila Nebociim bugün biraz zorladım akşam 5ten beri meme veriyorum hep biberon vermedim bakalım idrarını takip edeceğim
Sena80 Oglum 2 aylik oldu 1 gun sariliktab hastanede yatti o zamandan beri bebelac gold kullaniyorum suan sadece geceleri mama veriyorum daha rahat uyuyor gündüz anne sutu
Ada_Deniz Yasemila canım emer aslında ama sen biberon verirsen alışır ona hiç emmez seni biberon da akış hızlı ondan emmek kolayına gidior sen mammajo biberonu alabilirsn akışı yavaş philips avent verme akışı çok hızlı 4 aylık olduk söylenior mammajo biberonda ben de philips avente geçtim bugun keyifle içti meme+mama şeklinde gidiorz ben bile tedirginim korkmuor değilim ara ara mammajoo veririm gibi beni bırakmasın die biz sma kullanıorz mama olarak doktorumuz önerdi anne sütüne en yakını o
Yasemila Ada_Deniz valla bakalım bugün sadece meme vermeye çalıştım sabırlı olarak vırk dediğin cırk dediğinde meme sokuyorum 😂