duru_20 Merhaba, Bebeğim 23 günlük 24saattir kaka yapmadı normalde günde 5-6 kez kaka yapardı ama nedenimi anlamadım 😖 çiş yapıyor ama kaka yok, aç desem sürekli emziriyorum doymadığını zannetmiyorum 😐 neden olabilir normal mi? Arada böyle olabilir mi ?
melek_42 duru_20 normal canım 7 güne Kadar yapmayabilir benim kızım 10 gün yapmazdı bazen eğer ıkınmıyorsa telaş etme ama eğer ıkınıp kendini zorluyorsa zeytinyağı verebilirsin 1 çay kaşığı
mavisimmm20 duru_20 kabız olduğunu anladigin zaman zeytinyagini bir çay kaşığı mamasina veya sütünü sagip içine koy öyle ver doğrudan icirme sakın bilgin olsun canim
Bskulku duru_20 tabiki yapmaması çok normal. Yarın yapar merak etmeyin 😍😍 eger çok endişe duyarsanız doktorunuza danışabilirsiniz. Ancak anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmaması normal karşılanıyor. Sizinki daha küçük olduğu için yarın en geç öbür gün yapar diye düşünüyorum 💩💩
duru_20 melek_42 yok hiç ıkınma yok sancısı olsa çığlık atıyor zaten , öyle bir şey de olmadı sadece kaka yapmayınca endişelendim 🙈